Uključivanje ili isključivanje Microsoft rezervacije za organizaciju

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Na Office 365 administrator centar sada omogućava da kontrolišete da li Microsoft Bookings za vašu organizaciju za korišćenje. Takođe možete odabrati da dozvolite ili zabranite pojedinačni korisnici u programu access naše organizacije rezervacije.

Upozorenje: 

  • Rezervacije je podrazumevano uključena za klijente koji imaju Office 365 Business Premium ili Office 365 A3 i Office 365 A5 pretplate. Rezervacije takođe dostupna je za klijente koji imaju Office 365 Enterprise E3 i E5, ali to je podrazumevano isključeno. Da biste uključili, pogledajte članak pristupite Office 365 Business aplikacije za Enterprise pretplate.

  • Administratorske kontrole opisane u ovom članku nisu dostupne za Office 365 kojim upravlja 21Vianet (Kina) klijentima.

Isključivanje rezervacije za celu organizaciju

Za Office 365 Business Premium, rezervacije je već uključeno. Sve što treba da uradite je kreiranje i objavljivanje kalendara prvi rezervisanje. Da biste ga isključili, idite na Office 365 centru administracije > Postavke > usluge & programske dodatke > rezervacije.

Hvatanje ekrana: koja prikazuje kontrolu rezervacije administracije na stranici usluge & programski dodaci

Isključivanje rezervacije za celu organizaciju pomoću Exchange Online PowerShell

Ako nemate pristup rezervacije postavka u sistemu Office 365 centru administracije, možete da isključite rezervacije tako što ćete pokrenuti sledeću komandu u PowerShell.

Pre nego što možete da izvršite ovaj postupak, morate da Povezivanje sa Exchange Online PowerShell.

Set-OrganizationConfig -BookingsEnabled $false

Isključivanje rezervacije za pojedinačne korisnike

Za Office 365 Business Premium organizacije rezervacije je već uključeno za sve korisnike. To znači da svima u organizaciji mogu kreiranje, objavljivanje i upravljanje rezervisanje kalendara.

Da biste ga isključili za korisnika, idite na Office 365 centru administracije > > Korisnici izaberite korisnika > licence proizvoda > razvijte > licence za Office 365 Business Premium i zatim podesite preklopnik na opciju uključili ili isključili.

Snimak ekrana koji prikazuje Microsoft Bookings postavku tako da se isključiti u korisničke licence proizvoda.

Zahtevanje odobrenja osoblja

Office 365 administratori sada imaju sposobnost da zahteva da zaposlenih u svojoj organizaciji saglasnosti pre njihove informacije o dostupnosti koji se dele preko rezervacije i pre nego što mogu da budu bookable kroz rezervisanje stranice. Kada administrator odluči da bi ovo obavezno, tako što ćete izabrati odgovarajuće preklopnik u Office 365 centru administracije, zaposlene dodati kao članovi osoblja u kalendarima rezervisanje pronaći će veze za odobravanje/odbacivanje u obaveštenju o e-pošte primaju (što je opisano iznad). Na portalu administracije idite na postavke/usluge & Dodavanje programski dodaci/rezervacije

Snimak ekrana: Izaberite ovu opciju da zahtevaju odobravanje korisnika oni mogli da dodate na stranicu rezervisanje

Ova funkcija postepeno snima sveta širok za Office 365 klijente. Ako ne vidite sve opcije, vratite se uskoro.

Blokiranje društvene opcije deljenja

Veću kontrolu nad kako se dele rezervisanje stranice. Administratori sada mogu da kontrolišu da li, ili ne, njihove korisnici mogu da vide društvene opcije deljenja unutar rezervacije. Na portalu administracije idite na postavke/usluge & Dodavanje programski dodaci/rezervacije

Snimak ekrana: Blok društvene opcije deljenja u rezervacije

Ova funkcija postepeno snima sveta širok za Office 365 klijente. Ako ne vidite sve opcije, vratite se uskoro.

Najčešća pitanja

Evo liste na nekim najčešće postavljana pitanja. Ne vidite tu odgovorila na pitanje? Ostavite vaše pitanje na dnu ove stranice: je ove informacije korisno?

Ja nisam mala preduzeća i da ne prodaju usluge ovaj način. Zašto bi želim da je koristite?

Sastanite se sa klijentima. Da li vaš sektor podrške ima kontaktirati klijenata? Ovo klijenti neka fleksibilnost pri kreiranju termina sa vama tako da ne morate da biste reprodukovali telefonski poziv.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×