Uključite ili isključite automatsko prosleđivanje na Outlook.com

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

E-poruke možete automatski da prosleđujete u Outlook.com.Ovo je korisno ukoliko želite da čitate poruke i odgovarate na njih sa drugog naloga e-pošte ili kad želite da u Vašem odsustvu neko drugi prima Vašu e-poštu i odgovara na nju.

Napomene: 

 • Prosleđene poruke se pojavljuju kao poruke koje su prosleđene sa Vašeg naloga. To znači da će se odgovori na te poruke automatski slati na Vaš nalog, a ne na nalog prvobitnog pošiljaoca.

 • Ukoliko želite da odgovori na poruke, koje se automatski šalju na drugu adresu, budu poslati prvobitnom pošiljaocu, Koristite pravila za prijemno poštansko sanduče u programu Outlook na vebu da biste kreirali pravilo za preusmeravanje.

Podesite automatsko prosleđivanje

Napomena: Ako verifikacija u dva koraka nije uključena za Microsoft nalog, bićete upitani da omogućite kada uključite prosleđivanje. Više informacija potražite u članku o dva koraka verifikaciju.

 1. U Outlook.com, izaberite Postavke Postavke > Prikaži sve postavke programa Outlook.

 2. Izaberite stavke Pošta > Prosleđivanje.

  Napomena: Ako je omogućena verifikacija u dva koraka, bićete ponovo upitani da potvrdite svoj identitet.

 3. Uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste uključili prosleđivanja, izaberite stavku pokretanje prosleđivanje, unesite Prosleđivanje e-adresa, a zatim izaberite Sačuvaj.

   Napomena: Označite Zadrži kopiju prosleđenih poruka ako želite kopiju originalna poruka će ostati u poštanskom sandučetu.

  • Da biste isključili prosleđivanja, izaberite stavku Zaustavi prosleđivanje i izaberite stavku Sačuvaj.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×