Uklanjanje studente u beležnicu za razred za OneNote

Uklanjanje studente u beležnicu za razred za OneNote

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada uklonite student iz beležnice za razred, više ne će imati dozvolu za prikaz i uređivanje deljenog sadržaja u beležnicu. Međutim, svoj rad ostaće u beležnici osim ukoliko odaberete da izbrišete prilikom uklanjanja student.

 1. Otvorite OneNote radna površina.

 2. Izaberite karticu Beležnice za razred , a zatim Dodaj/ukloni studente. OneNote za Mac: izaberite karticu beležnice za razred, zatim Upravljanje beležnice za razred, zatim Dodaj/ukloni studente.

  Karticu beležnice u OneNote traku sa ikone kreiranje beležnice za razred, Dodaj/ukloni studente, nastavnike Dodaj/ukloni i upravljanje Beležnica za razred.
 3. Čarobnjak za razred beležnicu automatski će se otvoriti u Veb pregledaču. Izaberite beležnicu ažurirate.

 4. Uklonite student(s) tako što ćete izabrati svoje ime. Izaberite stavku Opozovi radnju ako odaberete student greškom. Ako biste želeli da izbrišete Studentovom rad dok ih uklonite iz svom razredu, izaberite polje za potvrdu Izbriši studenta sadržaj .

  Otvaranje ukloni trenutnu listu studenata sa izabrana imena studenata. U polju za potvrdu pored imena student izabrane piše Izbriši studenta sadržaj. Dugme koja kaže da dalje.
 5. Kliknite na dugme dalje.

 6. Proverite listu studenata sa pristupom beležnicu za razred. Ako morate da izvršite promene, izaberite strelicu unazad da biste se vratili na prethodni ekran.

  Lista studentima da uklonite. Jedan student će imati njihov sadržaj je izbrisan posle oni se uklanjaju. Druge neće biti. Izaberite stavku Ažuriraj.
 7. Izaberite stavku Ažuriraj.

Saznajte više

Posetite stranicu prvi koraci ili naše interaktivne Obuka za OneNote Beležnica za razred više detalja o upravljanju Beležnica za razred.

Dodatni resursi za nastavnicima

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×