Uklanjanje profila

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Profil čine nalozi, datoteke sa podacima i postavke koje navode gde se čuvaju e-poruke. Ako vam više nije potrebna profil u programu Outlook, možete da je izbrišete. Brisanje profil briše sve naloge e-pošte uskladištene u taj profil. Datoteke sve ličnih fascikli (.pst) povezan sa da profil će ostati na vašem računaru, ali da biste pristupili tih podataka, moraćete da otvorite lične fascikle datoteku iz drugog profila. .

  1. U programu Outlook, izaberite stavke datoteka > Postavke naloga > Upravljanje profilima

  2. Izaberite stavku Prikaži profile.

  3. Izaberite profil, a zatim izaberite stavku Ukloni.

Napomena: Outlook možda upozorava da Brisanje profila će ukloniti podataka van mreže. Nećete izgubiti sve informacije uskladištene u Outlook datoteke sa podacima (.pst) ili sve informacije uskladištene u računima na mreži, na primer Outlook.com, Exchange ili Office 365 naloge.

Ako ne možete da pokrenete Outlook, možete da pristupite i dijalog "Prikaži profile" tako što ćete otkucatioutlook.exe /manageprofiles” u polju za windows 10 pretragu i pritisnite taster Enter.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×