Uklanjanje lokacije čvorišta

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste Globalni administrator ili administrator sistema SharePoint u usluzi Office 365, možete da uklonite lokacije čvorišta pomoću Microsoft PowerShell za onemogućavanje funkcije lokacije čvorišta na lokaciji čvorišta. Uverite se da ste uradili pre nego što izbrišete lokacije čvorišta. Kada se onemogući funkciju lokacije čvorišta, sve lokacije i dalje povezan sa lokacije čvorišta će se automatski veza je prekinuta.

  1. Preuzmite i instalirajte najnoviju SharePoint Online Management Shell. Ako već imate prethodnu verziju instaliranu, prvo da ga deinstalirate, a zatim instalirajte najnoviju verziju.

  2. Povezivanje SharePoint Online Management Shell SharePoint Online za vašu organizaciju. Informacije potražite u članku Povezivanje sa SharePoint Online PowerShell.

  3. Pokrenite sledeću komandu:

    Unregister-SPOHubSite URL

    (Gde je URL adresa je URL adresu lokacije).

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×