Uklanjanje imena iz grupe kontakata

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako vam je potrebna da biste uklonili imena i e-adresu kontakta iz grupe kontakata (ranije zvale liste distribucije), koristite sledeće korake.

 1. Na traci za navigaciju izaberite stavku osobe da biste prikazali vaša contacts. Postoje dva načina osoba može da se pojavi na traci za navigaciju. Ako koristite proširene trake za navigaciju, kliknite na reč osobe.

  Osobe
  Ako koristite kompaktna trake za navigaciju, kliknite na ikonu "osobe".

  Izaberite stavku „Osobe“

 2. Pronađite kontakt grupu koju želite da uredite. Da biste pretražili, otkucajte ime grupe u polju Pretraga kontakata na vrhu ekrana. Kliknite dvaput na grupu kontakata da biste je otvorili.

  Kliknite dvaput na grupu kontakata

 3. Grupe se otvara sa svim imena na članova prikazana na listi. Izaberite ime ili imena koja želite da uklonite iz grupe, a zatim na traci kliknite na dugme Ukloni člana .

  Savet: možete da držite pritisnut taster Ctrl dok birate više imena da biste izabrali više od jednog imena odjednom.

  Uklanjanje člana

 4. Kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×