Ujedinite zaposlene u zdravstvu oko kvaliteta i posvećenosti

Ujedinite zaposlene u zdravstvu oko kvaliteta i posvećenosti

Ohrabrujući zaposlene da učestvuju na svim nivoima vaše kompanije može da bude izazovno. Potreban vam je način da povežete zaposlene po kancelarijama i zemljama da biste poboljšali angažovanost i saradnju, kao i da svi znaju za korporativne politike i najnovije prakse.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Koristite Yammer da biste povezali celokupnu zdravstvenu organizaciju širom sveta i prelomite informacije o silosu da biste kreirali bezbedne i fokusirane razgovore. Funkcija prevođenja na Yammer može da se pozabavi i jezičkim preprekama.

Pošto je Yammer integrisan sa sistemom Office 365, vi i vaše opšte osoblje možete da se premestite direktno iz razgovora u saradnju sa poznatim alatki kao što su Word i Excel. Možete bezbednije da skladištite datoteke u sistemu SharePoint, tako da svako iz tima ima pristup.

SharePoint takođe pruža zaposlenima pristup regulatornim procedurama, priruиnicima za obuku i još mnogo toga. Uz Office 365 garanciju za uslugu, možete biti sigurni da zapisi zadovoljavaju HIDA zahteve.

Istaknute stavke

  • Poboljšajte transparentnost i saradnju povezivanjem celokupne radne snage.

  • Brzo Obaveštavanje o bezbednim ispravkama sa osobljem, bez obzira na to gde se nalaze.

Saznajte više

Planiranje strategije pomoću usluge Yammer

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×