Ugrađivanje Excel radnu svesku na Veb stranicu ili blog iz sistema SharePoint ili usluge OneDrive for Business

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Deljenje iz usluge OneDrive? Idite ovde.

Jer ugrađeni Excel Online radnih svezaka su sada omogućena na SharePoint Online, možete da ih koristite u Veb stranicu ili blog, gde može da prikaže drugih osoba i interakcija sa njima bez potrebe da se prijavite u SharePoint Online. Možete da dobijete URL ADRESE za Office 365-hostuje radnih svezaka i koristite ga da biste ugradili ih direktno u Veb stranicu ili blog tako što ćete postaviti SRC atribut < iframe > elementa na Veb stranici.

Pratite uputstva u nastavku da biste ugradili vaše SharePoint Online-hostuje Excel Online BI radne sveske u Veb stranicu ili blog.

Dozvole za podešavanje radne sveske

Pre nego što Veb stranicu ili blog ugradite radnu svesku, uverite se da se deli sve relevantne osobe. Na primer, ako pokrenete javne bloga, trebalo bi da delite radnu svesku sa svima, uključujući osobe koje nisu deo vaše organizacije. Evo kako možete da delite radnu svesku:

 1. U SharePoint Online, izaberite meni više (...) pored radne sveske koju želite da delite i kliknite na dugme deli.

  Meni „Još“ (...) pored radne sveske

 2. U okviru Pozovi osobe , izaberite stavku Svii izaberite možete da prikažete.

  Dijalog „Deljenje“

  Napomene: 

  • Je moguće da je administrator SharePoint će blokirati opcija da pozovete svima da prikažete radnu svesku. U tom slučaju, Svi osim spoljnih korisnika umesto toga potvrdite ili Posavetujte se sa vaš administrator.

   Trebalo bi da polju Zahtevaj prijavljivanje u opozvan bez obzira na to iznad izbora za javnu anonimni pristup.

  • Je moguće da je administrator SharePoint blokiraju anonimni pristup tako što ćete ukloniti polje zahtevate prijavljivanje i nemogućnost je TRUE. U tom slučaju, obratite se vaš administrator.

  • Ne možete da uređujete ugrađene Excel Web app radne sveske, ali osobe sa odgovarajuću dozvolu možda ćete moći da otvorite ugrađenu radnu svesku u programu Excel, gde možete da uređujete podatke.

 3. Da biste omogućili deljenje radne sveske sa goste, opozovite izbor u polju Zahtevaj prijavljivanje i kliknite na dugme deli.

Dobijanje URL adresu za javnu radne sveske

 1. Ponovo izaberite meni više (...) pored radne sveske i kliknite na vezu za goste.

  Veza „Gost“ u meniju „Još“

 2. Izaberite URL adresu veze za goste, kopirajte je, a zatim je nalepite u program "Beležnica".

 3. Da biste omogućili ugrađenu radnu svesku, promenite URL ADRESE na sledeći način:

  • Da biste predstavili radnu svesku kao ugrađene radne sveske, dodajte parametar URL adresa radnju = embedview na kraju URL niski.

  • Da biste dozvolili interaktivnost sa filterima i izvedene tabele u radnoj svesci, dodajte parametar URL adresa wdAllowInteractivity = True.

  • Da BI funkcije kao što su Power View vizuelizacije, izvedenih tabela i moduli za sečenje zasnovanu na modelu rade u ugrađenu radnu svesku, dodajte nisku & wdbipreview = True.

Saveti: 

 • Konačno URL ADRESE bi trebalo da bude slično ovome:

 • https://host/personal/User/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=2UdAHGlFpWVaJjkI32xuisKCQsULG6M6b%2fIjG1LYpRM%3D&docid=166d02b42f5a1443781a1de428d9518ee& radnju = embedview & wdbipreview = true

Navedite dodatne parametre

Dodatne URL parametre možete da promenite način predstavljene ugrađenu radnu svesku.

Evo primera URL sa dodatne parametre:

< iframe širina = „500” height = „200” frameborder = „0” pomeranja = „nema” src =” https://host/personal/user/_layouts/15/guestaccess.aspx?guestaccesstoken=2UdAHGlFpWVaJjkI32xuisKCQsULG6M6b%2fIjG1LYpRM%3d&docid= 166d02b42f5a1443781a1de428d9518ee & radnju = embedview & wdbipreview = true & wdHideSheetTabs = true & wdAllowInteractivity = True & stavka = "Izvedena tabela1" & ActiveCell = B4 & wdHideGridlines = True & wdHideHeaders = True & wdDownloadButton = True ">

Sledeća tabela prikazuje parametre koristili smo u ovom primeru URL i ukratko opisuje njihov uticaj na prezentaciju radne sveske. A evo listu podrazumevanih postavki za parametar:

Parametar URL ADRESE

Efekat

Podrazumevano

wdHideSheetTabs = True

Skriva kartice lista koji se prikazuju na dnu sve listove u radnoj svesci.

Netačno

wdAllowInteractivity = True

Omogućava vam da vršite interakciju sa podacima ako radna sveska ima tabele ili izvedene tabele koje mogu biti sortirani i filtrirani.

Tačno

Stavka = ime stavke

Prikazuje određene stavke. Ako radnu svesku uključuje grafikone, tabele, izvedene tabele ili imenovani opseg, a želite da prikažete samo jednu od stavki u Veb stranicu, koristite parametar stavke da biste naveli te stavke. Za informacije o imenovani opsezi i pod imenom stavki u Excel radnim sveskama u članku Definisanje i korišćenje imena u formulama.

Nije podešeno

ActiveCell = CellName

Navodi aktivne ćelije (izabrane) u ugrađenu radnu svesku kada se otvori Veb stranicu. Možete da navedete aktivne ćelije tako što ćete referencu ćelije (na primer, A1) ili po imenu.

Takođe možete da koristite ovaj parametar da biste definisali aktivni list tako što ćete izabrati ćeliju u list. Ako želite da izaberete listu prikaza Power View kao aktivan, podesite ovaj parametar na A1, čak i ako je bez koordinatne mreže na listu prikaza Power View.

Ako ne navedete aktivne ćelije, prikazaće se poslednji sačuvani prikaz.

Poslednji sačuvani prikaz koji će se prikazivati.

wdHideGridlines = True

Skriva koordinatnim za jasnije izgled.

Netačno

wdHideHeaders = True

Skrivanje zaglavlja kolona i redova.

Netačno

wdDownloadButton = True

Uključuje dugme Preuzmi tako gledaocima možete da preuzmete sopstvenu kopiju radne sveske.

Ikona „Excel“ u usluzi Excel Online

Netačno

Podešavanje veličine okvira

Možete da promenite veličinu okvira koji prikazuje radnu svesku na Veb stranici pomoću standardnih HTML iframe svojstva. Potražite širinu i visinu vrednosti (u pikselima) unutar iframe oznaka i promenite vrednosti da biste dobili željenu veličinu okvira.

< iframe Širina = „201” height = „173” frameborder = „0” pomeranja = „ne”

Testiranje objavljene radne sveske

Kao bloger, trebalo bi da testirate ugrađenu radnu svesku ste objavili pristupačan anonimne osobama. Ovo su neke stvari koje treba razmislite o:

 • Power View puna podrška zahteva Silverlight. HTML5 mogu ograničiti funkcije Power View.

 • Plan licencu koja daje iframe kreatora ili datoteka vlasnika poverljivo druge osobe možda neće imati pristup. Da biste se uverili da javne gledaocima možete da prikažete ugrađenu radnu svesku, pokrenite test neovlašćene tako što ćete otvoriti u pregledaču u privatnu režim i pristupanje ugrađenu radnu svesku. Evo kako:

  1. Otvorite pregledač u privatnu režimu. Na primer, kliknite na dugme Start u privatno pregledanje u IE ili Novi incognito prozor u programu Chrome.

  2. Pomerite se do objavljeni blog.

  3. Prikaz i interakcija sa ugrađenu radnu svesku.

Ograničenja ugrađenu radnu svesku

Funkcija

Maksimalno ograničenje

Veličina radne sveske

10 Mbytes

Broj uporedne koji ne raspoznaju boje

1000

Napomene: 

 • Prekomerna saobraćaj na ugrađenu radnu svesku može dovesti do neke gledaocima uguљenog.

 • Dostupnost ugrađene radne sveske mogu da utiču na broj ugrađene radne sveske u centru podataka ili zakupca.

Takođe pogledajte

Vizuelizacije Power View interaktivnih grafikona i izvedene tabele sada je moguće ugraditi u blogove i Veb lokacije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×