Ugrađene datoteke ili objekti pronađeni

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

"Nadzor dokumenta" pronašao jedan ili više ugrađene datoteke (kao što je Office ili tekstualni dokument) ili ugrađene objekte (kao što je grafikon ili jednačinu) koji mogu imati podatke koji nisu vidljivi u dokumentu.

Na primer, možda ćete ugradite Excel grafikona u PowerPoint prezentaciju koja sadrži osnovne podatke možete da prikažete samo u programu Excel. Ili će možda biti neke keširane podatke iza grafikonu koji nisu vidljivi ili.

Problem

Nadzor dokumenta ne može da ukloni ove datoteke ili objekti, jer ove stavke mogu biti važan deo dokumenta. Na primer, ako ste umetnuli Excel grafikona u prezentaciju u programu PowerPoint, možda želite da zamenite kopiju slika grafikona, umesto da uklonite stavke.

Preporučeno rešenje

 1. Zatvorite funkciju „Nadzor dokumenta“.

 2. Utvrdite na odgovarajući način da biste rešili ovaj problem. Na primer, ako imate ugrađenu Excel grafikona i želite da zadržavanje grafikona i uklanjanje skrivenih podataka, možete da konvertujete grafikon na sliku.

  Evo kako:

  1. Izaberite polje grafikona i pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + C.

  2. Izaberite lokaciju na kojoj želite da nalepite sliku grafikona, pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + Alt + V i odaberite format slike .

   Opcije za sliku u dijalogu „Specijalno lepljenje“

  3. Izaberite originalnu ugrađeni grafikon i pritisnite taster Delete.

 3. Da biste uklonili jednostavno ugrađene datoteke ili objekta, izaberite ga i pritisnite taster Delete.

 4. Da biste potvrdili da je problem rešen, izaberite stavke datoteka > informacije > Proverite postoje problemii izaberite stavku Provera dokumenta.

Više informacija o ugrađeni objekti

"Nadzor dokumenta" otkriva OLE objekte ili paketa koji se umeću iz dijaloga objekta (kliknite na dugme Umetni > objekat u Office aplikaciji), ili tako što ćete koristiti kopiranje i lepljenje komande.

Dijalog „Umetanje objekta“

Evo primera neke tipove objekata:

 • Objekti rasterske slike

 • Microsoft Equation 3.0 objekti

 • Objekti Microsoft Graph grafikona

 • Objekti Microsoft PowerPoint prezentacije

 • Objekti Microsoft Visio crteža

 • Objekti Microsoft Word dokumenta

 • Objekti OpenDocument teksta

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×