U programu Outlook Web App obaveštenja razmene tekstualnih poruka

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Tekstualnih poruka, poznat i kao kratki Messaging usluge (SMS), predstavlja način za komunikaciju sa mobilnog uređaja pomoću broja telefona na mobilnom uređaju. Možete da koristite obaveštenja razmene tekstualnih poruka pomoću programa Outlook Web App na telefone, tablet računara ili drugom uređaju koji podržava razmena tekstualnih poruka.

Ako su obaveštenja razmene tekstualnih poruka omogućena za vaš nalog i podržana na vašem mobilnom uređaju, možete da podesite Outlook Web App da šalje tekstualne poruke na mobilni uređaj kada propustite poziv, primite poruku govorne pošte ili kada je u toku događaj označen u kalendaru.

Važno: Ova funkcija je trenutno dostupna u određene oblasti (sad, Kanadi i Rumuniji), kao i za određene operatera mobilne telefonije unutar te oblasti. Najbolji način da saznate ako vaš dobavljač usluga je podržano je da biste pokrenuli proces instalacije. Na stranici " Opcije ", idite na telefon > Razmena tekstualnih poruka > uključite obaveštenja.

Ovaj članak se odnosi na Outlook Web App koji koristi organizacija koja upravlja serverima e-pošte koji koriste Exchange Server 2013 ili 2010. Ako koristite Office 365 ili Exchange Server 2016, program e-pošte je Outlook na vebu. Pomoć u vezi sa programom Outlook na vebu potražite u članku Dobijanje pomoći za Outlook na vebu.

  1. U veb pregledaču se prijavite u Outlook Web App pomoću URL adrese koju ste dobili od osobe koja upravlja e-poštom u vašoj organizaciji. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme Prijava.

  2. Na vrhu stranice, izaberite stavku Postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Opcije > Postavke > Kalendar.

  3. Idite na Obaveštenja tekstualnim porukama.

  4. Odaberite željene opcije, a zatim izaberite stavku Sačuvaj.

Možete da uključite ili isključite obaveštenja razmene tekstualnih poruka za nalog.

Postavka

Opis

Uključivanje obaveštenja

Ako vidite uključite obaveštenja ili podesite razmena tekstualnih poruka, obaveštenja razmene tekstualnih poruka nisu uključena za vas još. Da biste uključili ih, pokrenuli proces instalacije i pratite uputstva.

Brisanje postavki

Ako vidite dugme Izbriši postavke, obaveštenja razmene tekstualnih poruka su uključena.

Da biste isključili obaveštenja razmene tekstualnih poruka, izaberite stavku Izbriši postavke.

Da biste promenili broj telefona koji se koristi za obaveštenja razmene tekstualnih poruka, izaberite stavku Promena broja telefona za obaveštenja ili Uređivanje teksta za razmenu poruka postavki i pratite uputstva.

Kada uključite obaveštenja razmene tekstualnih poruka, treba da navedete kada želite da ih primate.

Ako se osobi koja upravlja e-pošte omogućio funkciju razmena tekstualnih poruka i uključite obaveštenja za vaš nalog razmene tekstualnih poruka, prikazuju se sledeće postavke.

Postavka

Opis

Promena broja telefona za obaveštenja ili Uređivanje razmenu postavke teksta

Koristite ovu opciju da biste promenili broj telefona za koji ste uključili obaveštenja razmene tekstualnih poruka.

Podešavanje obaveštenja kalendara

Možete da podesite nalog da vam šalje tekstualnu poruku kada primite poziv za sastanak, ispravku ili obaveštenje o otkazivanju sastanka. Kada to podesite, primićete tekstualnu poruku sa informacijama o sastanku i tipu događaja (poziv za sastanak, ispravka, otkazivanje sastanka ili podsetnik). Takođe možete da podesite nalog da vam šalje rezime dnevnog reda za dan putem tekstualne poruke u određeno vreme svaki dan. Detaljne informacije o ovim postavkama potražite u odeljku Obaveštenja kalendara.

Podešavanje obaveštenja govorne pošte

Ako je govorna pošta podržana za vaš nalog, možete da podesite nalog da vam šalje tekstualnu poruku kada propustite poziv ili primite govornu poruku. Kada to podesite, ako propustite poziv, primićete tekstualnu poruku koja sadrži datum i vreme propuštenog poziva i broj telefona ili ime pozivaoca. Ako primite govornu poruku, primićete tekstualnu poruku koja sadrži datum i vreme govorne poruke, broj telefona ili ime pozivaoca i dužinu govorne poruke.

Podešavanje obaveštenja putem e-pošte pomoću pravila za prijemno poštansko sanduče

Možete da podesite nalog da vam šalje tekstualnu poruku kada primite e-poruku koja se podudara sa nekim uslovom ili skupom uslova. Na primer, primićete tekstualnu poruku svaki put kada primite e-poruku od određene osobe. Tekstualna poruka će sadržati ime pošiljaoca, temu i prvih nekoliko redova e-poruke.

Dobavljač mobilnih usluga će prebrojati tekstualne poruke šalju i primaju preko Outlook Web App baš kao bilo koji drugi tekst. Možda će vam biti naplaćene tekstualne poruke šalju i primaju preko Outlook Web App u zavisnosti od plan usluga na mobilnom uređaju.

Takođe pogledajte

Postavke kalendara

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×