U dijalogu toka posla u programu PowerPoint

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada pokrenete radnju koja nije završio brzo, PowerPoint prikazuje okvir za poruku koja ima dugme Otkaži. Traka toka takođe može da se pojavljuju u oknu statusa na dnu prozora PowerPoint . Primeri dugotrajne radnje uključuju čuvanje datoteka, Umetanje velike video ili audio datoteku, komprimujete sve slike u velikim prezentaciji ili zamena fontova u prezentaciji.

Ako ste se predomislili i ne želite da izvršite radnju dugotrajne, možete da pritisnite taster ESC ili kliknite na dugme Otkaži, u kojem će opozvati slova operaciju u toku. Ako radnje koje čekaju na čini da vodi do daljnjeg, verovatno najbolje je da opozovete operaciju i probajte ponovo.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×