U čemu je razlika između usluge Office 365 i Office 2019?

Office 365 je usluga pretplate koja osigurava da uvek imate najnovije alatke korporacije Microsoft. Postoje različiti Office 365 planovi za kućnu i ličnu upotrebu, kao i za mala i srednja preduzeća, velika preduzeća, škole i neprofitne organizacije.

Svi Office 365 planovi za kućnu i ličnu upotrebu uključuje snažne Office aplikacije za računare sa kojima ste upoznati, kao što je Word, PowerPoint i Excel. Dobijate dodatno skladište na mreži i povezane funkcije na oblaku koje vam omogućavaju saradnju na datotekama u realnom vremenu. Sa pretplatom, uvek ćete imati najnovije funkcije, popravke, i bezbednosna ažuriranja zajedno sa tekućom tehničkom podrškom bez dodatnih troškova. Možete da odaberete da platite pretplatu na mesečnom ili godišnjem nivou, i Office 365 Home plan Vam omogućava da delite pretplatu sa najviše pet drugih osoba.

Većina Office 365 planova za preduzeća, škole i neprofitne organizacije uključuje u potpunosti instalirane aplikacije na računaru, a Microsoft takođe pruža osnovne planove sa verzijama na mreži sistema Office, skladišta datoteka i e-pošte. Vi odlučujete šta je najbolje za Vas: malo preduzeće, preduzeće, škola ili neprofitna organizacija.

Office 2016 se prodaje u obliku jednokratne kupovine, što znači da ćete jednom platiti unapred da biste dobili Office aplikacije za jedan računar. Jednokratne kupovine su dostupne za PC i za Mac računare. Jednokratne kupovine nemaju opciju nadogradnje, što znači da morate da kupite sistem po punoj ceni ako planirate da ga nadogradite na sledeće glavno izdanje.

Office Online je besplatna verzija sistema Office koju možete koristiti u Veb pregledaču. Treba samo da se prijavite za Microsoft Account sa novom ili postojećom e-adresom. Isprobajte Office Online aplikaciju.

Niste sigurni šta trenutno imate? Pogledajte članak Koju verziju sistema Office koristim?

Spremni ste da instalirate Office? Pogledajte članak Instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru.

Tražite detalje o proizvodu i cene?

Veza za kupovinu ili isprobavanje sistema Office

Uporedite pretplatu na Office 365 sa Office 2019 (jednokratna kupovina)

Jednokratna kupovina
(Primer: Office Home i Student 2019)

Office 365 pretplata
(Primer: Office 365 Home *)

Cena

Platite jednom

Plaćajte malu mesečnu naknadu ili uštedite plaćanjem za celu godinu

Office aplikacije

Uključeno

Nabavite Office 2019 aplikacije kao što su Excel, Word i PowerPoint.

Uključeno

Preuzmite najnovije verzije Office aplikacija kao što su Excel, Word, PowerPoint i Outlook. Uvek ćete dobiti najnovije funkcije, nove alatke, bezbednosna ažuriranja i popravke grešaka. Korisnici računara će takođe dobiti programe Access i Publisher.

Ispravke funkcija

Nije uključeno

Dobijaćete uključena bezbednosna ažuriranja ali ne i nove funkcije. Nisu uključene nadogradnje na glavna izdanja.

Uključeno

Uvek će biti poboljšanja verzije sistema Office. Dobićete sve najnovije funkcije i ažuriranja, kao i bezbednosna ažuriranja i popravke grešaka.

Instaliranje sistema Office na više računara (Mac ili PC)

Nije uključeno

Jednokratna kupovina može biti instalirana jednom na PC ili na Mac računaru.

Uključeno

Uz Office 365 Home, možete da instalirate Office 365 na svim Vašim uređajima i prijavite se na pet uređaja u isto vreme―to znači da možete da koristite Office bez obzira na to gde se nalazite ili koji uređaj koristite. Ovo uključuje PC, Mac računare, tablet računare i telefone. Takođe, možete da podelite Vašu pretplatu sa najviše pet drugih osoba.

Napredne funkcije na tabletima i telefonima

Nije uključeno

Instalirajte besplatno mobilne aplikacije i dobijate osnovne funkcije uređivanja na tablet računarima ili telefonima u okviru 10.1"

Uključeno

Instalirajte besplatno mobilne aplikacije i dobijate dodatne funkcije kada se prijavite u Office aplikacije na Vašem uređaju.

Dodatno skladište na mreži

Nije uključeno

Nije uključeno.

Uključeno

Bezbedno skladištite datoteke u oblaku i pristupajte im sa bilo kog mesta. Dobijate 1 TB OneDrive skladišta u oblaku po korisniku, za najviše 6 korisnika, računajući i vas. (Office 365 Home).

Tehnička podrška je uključena

Nije uključeno

Uključena je početna tehnička podrška samo pri instaliranju.

Uključeno

Tokom pretplate nam se obratite bez dodatnih troškova za pomoć u vezi sa tehničkim problemima ili za podršku u vezi sa pretplatom i naplatom.

* Ova Office 365 pretplata je samo za kućnu ili ličnu upotrebu.

Najčešća pitanja

Odaberite jednu od dolenavedenih opcija da biste dobili informacije o ceni.

Uporedite cene

Pretplate na Office 365

Za kućnu ili ličnu upotrebu:

Office 365 Home (deljenje sa najviše 5 prijatelja ili članova porodice)

Office 365 Personal (za jednu osobu)

Za upotrebu na poslu:

Poređenje Office 365 planova za mala i srednja preduzeća (do 300 korisnika)

Poređenje Office 365 enterprise planova

Za neprofitne organizacije:

Office 365 Nonprofit planovi

Jednokratna kupovina sistema Office

Office Home & Student 2019

Office Home & Business 2019

Office Professional 2019

Da. Možete da kupite samostalne verzije programa Word, Excel i PowerPoint za Mac ili PC računare. Idite u Microsoft prodavnicu i potražite željenu aplikaciju.

Možete da dobijete i jednokratnu kupovinu ili verziju programa Visio ili Project za koju se plaća pretplata, a koja je dostupna samo za računare. Kupite Visio ili kupite Project.

Pretplate na Office 365 i Office 2019 mogu biti instalirane na Mac ili PC.

Nakon instaliranja i aktiviranja sistema Office na uređajima, ne morate da budete na mreži da biste ga koristili. Međutim, prvobitno će vam biti potreban pristup internetu da biste instalirali i aktivirali Office, instalirali ispravke i upravljali naplatom. Pristup internetu je potreban i za pristup dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ste instalirali OneDrive aplikaciju za računare. Međutim, kada instalirate Office aplikacije (kao što su Word, PowerPoint i Excel), možete da ih koristite van mreže.

Treba redovno da se povezujete sa internetom da bi vaša verzija sistema Office bila ažurna i da biste iskoristili pogodnosti automatske nadogradnje. Ako se ne povezujete sa internetom makar svakih 39 dana, aplikacija će preći u režim smanjene funkcionalnosti i možda ćete videti grešku „Nelicencirani proizvod“. Da biste ponovo aktivirali Office aplikacije, jednostavno se ponovo povežite sa internetom i prijavite u Office 365. Saznajte kako da se prijavite.

Koristite opciju Obratite nam se u dnu ove stranice. Hvala!

Takođe pogledajte

Saznajte koji Office je za vas

Šta je novo i poboljšano u sistemu Office 2016 za Office 365

Instalacija sistema Office na PC ili Mac računaru

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×