U čemu je razlika između usluge Office 365 i Office 2019?

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Office 365 je usluga pretplate uz koju uvek imate najnovije moderne alatke za produktivnost korporacije Microsoft. Postoje Office 365 planovi za kućnu i ličnu upotrebu, kao i za mala i srednja preduzeća, velika preduzeća, škole i neprofitne organizacije.

Svi Office 365 planovi za kućnu i ličnu upotrebu obuhvataju moćne Office aplikacije za računare koje poznajete, kao što su Word, PowerPoint i Excel. Dobijate i dodatno skladište na mreži i funkcije povezane sa oblakom koje vam omogućavaju da sarađujete na datotekama u realnom vremenu. Uz pretplatu ćete uvek imati najnovije funkcije, ispravke i bezbednosne ispravke, kao i stalnu tehničku podršku bez dodatnih troškova. Možete da odaberete da plaćate pretplatu na mesečnom ili godišnjem nivou, a Office 365 Home plan vam omogućava da delite pretplatu sa porodicom od najviše šest osoba i koristite aplikacije na više računara, Mac računara, tablet računara i telefona.

Većina Office 365 planova za preduzeća, škole i neprofitne organizacije uključuje u potpunosti instalirane aplikacije na računaru, a Microsoft takođe pruža osnovne planove sa verzijama na mreži sistema Office, skladišta datoteka i e-pošte. Vi odlučujete šta je najbolje za Vas: malo preduzeće, preduzeće, škola ili neprofitna organizacija.

Office 2019 se prodaje u obliku jednokratne kupovine, što znači da ćete jednom platiti unapred da biste dobili Office aplikacije za jedan računar. Jednokratne kupovine su dostupne za PC i za Mac računare. Jednokratne kupovine nemaju opciju nadogradnje, što znači da morate da kupite sistem po punoj ceni ako planirate da ga nadogradite na sledeće glavno izdanje.

Office Online je besplatna verzija sistema Office koju možete koristiti u Veb pregledaču. Treba samo da se prijavite za Microsoft Account sa novom ili postojećom e-adresom. Isprobajte Office Online aplikaciju.

Niste sigurni šta trenutno imate? Pogledajte članak Koju verziju sistema Office koristim?

Spremni ste da instalirate Office? Pogledajte članak Instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru.

Tražite detalje o proizvodu i cene?

Veza za kupovinu ili isprobavanje sistema Office

Poređenje Office 365 pretplate sa sistemom Office 2019 (jednokratna kupovina)

Jednokratna kupovina
(Primer: Office Home & Student 2019)

Office 365 pretplata
(Primer: Office 365 Home*)

Cena

Platite jednom

Plaćajte malu mesečnu naknadu ili uštedite plaćanjem za celu godinu

Office aplikacije

Uključeno

Nabavite Office aplikacije kao što su Excel, Word i PowerPoint.

Uključeno

Nabavite najnoviju verziju Office aplikacija, kao što su Excel, Word, PowerPoint i Outlook. Uvek ćete dobijati najnovije funkcije, nove alatke, bezbednosne ispravke i ispravke grešaka. Korisnici PC računara takođe dobijaju Access i Publisher.

Ispravke funkcija

Nije uključeno

Dobijaćete bezbednosne ispravke, ali ne i nove funkcije. Nisu uključene nadogradnje na glavna izdanja.

Uključeno

Vaša verzija sistema Office uvek će se poboljšavati. Dobićete sve najnovije funkcije i ispravke, kao i bezbednosne ispravke i ispravke grešaka.

Instaliranje sistema Office na više računara (Mac ili PC)

Nije uključeno

Jednokratne kupovine se mogu instalirati jednom na PC ili Mac računaru.

Uključeno

Uz Office 365 Home, možete da instalirate Office 365 na svim uređajima i prijavite se na pet uređaja u isto vreme – to znači da možete da koristite Office bez obzira na to gde se nalazite i koji uređaj koristite. Ovo podrazumeva PC i Mac računare, tablete i telefone. Takođe možete da delite vašu pretplatu sa najviše pet osoba.

Napredne funkcije na tabletima i telefonima

Nije uključeno

Instalirajte aplikacije za mobilne uređaje besplatno i dobijte osnovne funkcije uređivanja na tabletima ili telefonima sa ekranom manjim od 10,1 inča

Uključeno

Instalirajte aplikacije za mobilne uređaje besplatno i dobićete dodatne funkcije kada se prijavite u Office aplikacije na svom uređaju.

Dodatno skladište na mreži

Nije uključeno

Nije uključeno.

Uključeno

Bezbedno uskladištite datoteke u oblaku i pristupajte im sa bilo kog mesta. Dobijate 1 TB OneDrive skladišta u oblaku po korisniku, za najviše 6 korisnika, uključujući sebe (Office 365 Home).

Tehnička podrška je uključena

Nije uključeno

Uključena je početna tehnička podrška samo pri instaliranju.

Uključeno

Tokom pretplate nam se obratite bez dodatnih troškova za pomoć u vezi sa tehničkim problemima ili za podršku u vezi sa pretplatom i naplatom.

* Ova Office 365 pretplata je samo za kućnu ili ličnu upotrebu.

Najčešća pitanja

Odaberite jednu od dolenavedenih opcija da biste dobili informacije o ceni.

Uporedite cene

Pretplate na Office 365

Za kućnu ili ličnu upotrebu:

Office 365 Home (delite sa najviše 5 prijatelja ili članova porodice)

Office 365 Personal (za jednu osobu)

Za upotrebu na poslu:

Poređenje Office 365 planova za mala i srednja preduzeća (do 300 korisnika)

Poređenje Office 365 enterprise planova

Za neprofitne organizacije:

Office 365 Nonprofit planovi

Jednokratna kupovina sistema Office

Office Home & Student 2019

Office Home & Business 2019

Office Professional 2019

Da. Možete da kupite samostalne verzije programa Word, Excel i PowerPoint za Mac ili PC računare. Idite u Microsoft prodavnicu i potražite željenu aplikaciju.

Možete da dobijete i jednokratnu kupovinu ili verziju programa Visio ili Project za koju se plaća pretplata, a koja je dostupna samo za računare. Kupite Visio ili kupite Project.

Office 365 pretplate i Office 2019 mogu se instalirati na Mac ili PC računaru.

Nakon instaliranja i aktiviranja sistema Office na uređajima, ne morate da budete na mreži da biste ga koristili. Međutim, prvobitno će vam biti potreban pristup internetu da biste instalirali i aktivirali Office, instalirali ispravke i upravljali naplatom. Pristup internetu je potreban i za pristup dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ste instalirali OneDrive aplikaciju za računare. Međutim, kada instalirate Office aplikacije (kao što su Word, PowerPoint i Excel), možete da ih koristite van mreže.

Treba redovno da se povezujete sa internetom da bi vaša verzija sistema Office bila ažurna i da biste iskoristili pogodnosti automatske nadogradnje. Ako se ne povezujete sa internetom makar svakih 39 dana, aplikacija će preći u režim smanjene funkcionalnosti i možda ćete videti grešku „Nelicencirani proizvod“. Da biste ponovo aktivirali Office aplikacije, jednostavno se ponovo povežite sa internetom i prijavite u Office 365. Saznajte kako da se prijavite.

Koristite opciju Obratite nam se u dnu ove stranice. Hvala!

Takođe pogledajte

Saznajte koji Office je za vas

Šta je novo u usluzi Office 365

Instalacija sistema Office na PC ili Mac računaru

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×