Učestvovanje u sastanku timovima na površini čvorišta

Učestvovanje u sastanku timovima na površini čvorišta

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Prikaz celog ekrana

Kada se pridružite sastanku, videćete kamere učesnika u oknu timovima sa desne strane ekrana. Površinski čvorišta možete da prikažete najviše četiri dolazni video tokova. Da biste razvili dolaznog video zapisa da biste popunili ceo ekran – da li su sve četiri kamere ili samo jedan – troškova preko celog ekrana Full screen button na dnu okna timovima.

Dodirnite dugme iste ponovo da biste izašli iz režima celog ekrana.

Napomena: Niste možete da delite ekran kada je timovima aplikacija u prikazu celog ekrana.

Dodavanje nekoga u sastanak

Da biste dodali osobu na sastanak, troškova Dodajte osobe Dodavanje osoba u tim dugme na dnu okna timovima (to je pored dugmeta ceo ekran) i počnite da kucate ime osobe u polju za tekst. Dok kucate, pojaviće se lista opcija. Kada vidite osobu koju tražite, dodirnite njegovo ime da biste ih dodali.

Prebacivanje kamere

Surface čvorišta opremljen dve kamere: jedan sa desne strane i jedan sa leve strane. Podrazumevano je omogućena onu sa desne strane, ali možete da se prebacite kamere da odgovara vašim potrebama.

Pored Dodajte osobe, možete pronaći Postavke Dugme „Postavke“ . Dodirnite meni " fotoaparati " i izaberite stavku levo ili desno.

Prikaži detalje o sastanku

Dugme " informacije " – krajnje desne ikona na dnu okna timovima – vam govori ime sastanka, vreme, trajanje, datum i lokaciju.

Deljenje ekrana

Da biste odmah deljenje ekrana sa svima na sastanku, samo dodirnite Deljenje ekrana Deljenje dugme ekran sredini kontrole poziva. To je sve što je potrebno.

Neki od učesnika sastanka možete deliti svoje ekrana sa Surface čvorišta. Ekrana će se automatski pojaviti u režimu celog ekrana. Ako učesnik deli PowerPoint prezentacije, površinski čvorišta korisnika možete da se krećete kroz slajdove nezavisno od koja deli.

Premeštanje okna timovima

Podrazumevano okno timovima se pojavljuje sa desne strane ekrana. Ako biste radije da se prebacite sa leve strane, dodirnite Prebacivanje između strane dugmeta blizu gornjem desnom uglu.

Isključivanje dolazni video zapisa

U kontrole poziva, dodirnite stavku još radnji Dugme „Još opcija“ . Izaberite stavku Isključi dolaznog video zapisa.

Delite vezu bele table

Da biste delili table vezu sa svima na sastanku:

  • Prijavite se na beloj tabli i kopirajte vezu.

  • Pokrenite pregledač ivice i prijavite se u teams.microsoft.com.

  • Pronađite sastanka ćaskanje (ili pojedinačne učesnici) i nalepite vezu u poruku za ćaskanje.

Završavanje sastanka

Idite zastoj u kontrole poziva da biste završili sastanak.

Kad ste završena sesija, površinski čvorišta istorije je opozvan izbor za sledećeg korisnika – ne vide bilo koji prati prethodne aktivnosti na uređaju.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×