Učesnici mogu da vide drugih osoba odgovora na poziv za sastanak

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sastanka uvek mogao na prikaz koji učesnici imaju prihvati, uslovno prihvatio ili odbile poziv za sastanak. Sada, ako sastanak je kreiran tako što ćete neko ko koristi Office 365, svim učesnicima koji koriste Office 365 možete videti i odgovora na poziv za sastanak.

Gde da učesnici prikažete odgovora?

Spisak učesnika i odgovore trenutno su dostupni u svim Outlook aplikacije osim programa Outlook za Android. Odgovora neće biti vidljiv u aplikacijama koje nisu u programu Outlook.

Outlook klijenta

Korisnici sistema Office 365 potražite odgovora u:

Outlook za Mac

Outlook za Mac 2016

Outlook za Windows

Outlook za Windows, za Office 365 mogu

* Dostupne u mesečnu kanala (verzija 1802 ili novije verzije)

* Stiže u januaru 2019 za polu-godišnju kanal

Outlook na vebu

znak potvrde

Outlook za iOS

znak potvrde

Office za Android

Nije dostupno još

Trenutno, ako učesnik odluči da prihvati, uslovno prihvatanje ili odbijanje poziva i da ne pošaljete odgovor, svoj odgovor samo ažuriran u svoj kalendar. Odgovor nije moguće prikazati tako što ćete organizatora ili druge učesnike. Trudimo da ažurirate ovo ponašanje tako da liste učesnika je ažurirati kako bi odražavali odgovor, čak i ako ne šalje e-poštu odgovor.

Nije moguće sakriti liste celu učesnika sa učesnicima. Međutim, ako ste zainteresovani za ovu funkciju, koju mogu da glasaju za njega na UserVoice za Outlook. Ovo je veza na zahtev u Outlook forumu Windows.

Za manju sastanke, posebno sastanke sa manje od 50 učesnike, može potrajati 15 minuta da bi promene da se pojavi. Za sastanke sa više od 50 učesnicima, promene se ceo dan da biste u potpunosti povećavati.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×