Traženje sadržaja u aplikaciji Sway

Traženje sadržaja u aplikaciji Sway

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sway olakšava Umetanje postojeći sadržaj kao što su slike i video zapise iz lične društvenih medija naloga ili iz javnih izvora na internetu.

Na primer, možda ćete želeti da dodate slike odmora na Sway koje ste već objavili na Facebook nalog ili umetanje video zapisa na lokaciji YouTube će vam pomoći da mi se Sway.

Uradite sledeće:

  1. Otvorite Sway na koji želite da dodate sadržaj.

  2. Na traci sa menijima izaberite stavku Umetanje.

  3. Predložena meniju koji se pojavljuje, možete da pregledate sadržaj tog Sway ukazuje na osnovu šta je već na u plan radnje ili kliknite na dugme određenu izvoru sadržaja koji želite da koristite (na primer, OneDrive ili YouTube).

    Napomena: Samo za sledeće jezike podržava predloženog sadržaja: engleski (sad), francuski (Francuska), italijanskom, španski (Španija), nemački, holandski, japanski, portugalski i finski jezik.

  4. Kada je izabrana izvora sadržaja, otkucajte ključnu reč ili frazu u polje za pretragu i pritisnite taster Enter da biste pronašli sadržaj koji želite. Na primer, ako ste izabrali YouTube kao izvora sadržaja, unesite ime ili URL adresu određene video zapis koji želite ili kratak opis.

  5. Na listi rezultata pretrage kliknite da biste izabrali željene stavke, a zatim kliknite na dugme Dodaj. Izabrane stavke možete i da prevučete i otpustite u plan radnje.

Savet: Dodatni sadržaj uvek možete da potražite i umetnete tako što ćete ponoviti ove korake i izabrati isti ili drugi izvor sadržaja.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×