Tokovi posla SharePoint 2013 nisu dostupne za IRM smernicama u sistemu SharePoint Online ili SharePoint Server lokalno

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Microsoft SharePoint 2013 tok posla kreirate pomoću tip sadržaja SharePoint 2013 platforme tokova posla na listu ili u biblioteci u sistemu SharePoint Server 2013 lokalnog ili SharePoint Online. Međutim, tok posla nije vidljiva u smernice za zadržavanje Information Rights Management (IRM).

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, koristite SharePoint 2010 tok posla platforme tip sadržaja prilikom kreiranja toka posla.

Više informacija

SharePoint 2010 tok posla povezanosti su jedina vrsta tok posla koji se pojavio tako što ćete IRM smernice za zadržavanje. SPWorkflowAssociation klasa je jedini predmet koji je pobrojati na nivou tip liste ili sadržaj koji je prikazan na padajući meni toka posla.

Više informacija o usluzi IRM u sistemu SharePoint Online potražite u članku Podešavanje usluge Information Rights Management (IRM) u SharePoint centru administracije.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×