Tasterske prečice za Office Delve

Ovaj članak prikazuje tasterske prečice za Office Delve.

Tasterske prečice u ovom članku odnose se na raspored tastera na američkoj tastaturi. Tasteri za druge rasporede možda neće tačno odgovarati američkoj tastaturi.

Napomena: Ako prečica zahteva dva ili više ključeva istovremeno, tasteri su razdvojeni znakom plus (+). Ako treba da pritisnete jedan taster neposredno nakon drugog, tasteri su razdvojeni zarezom (,).

Da biste se kretali pomoću tastature u Delve, pritisnite taster TAB ili koristite tastere sa strelicama da biste se kretali između površina ili stavki. Pritisnite taster ENTER da biste izabrali stavku ili opciju.

Da biste izvršili sledeću radnju

Pritisnite

Premeštanje na sledeću oblast ili stavku. Na primer, idite na sledeću stranicu ili osobu u levom oknu za navigaciju, sa jednog sadržaja na drugu ili iz jedne oblasti na kartici sadržaja na sledeću.

Tab

Premeštanje na prethodnu oblast ili stavku.

Shift+Tab

Izbor istaknute oblasti ili stavke. Na primer, kada istaknute stranice ili osobu u levom oknu za navigaciju, pritisnite taster ENTER da biste otvorili tu stranicu ili stranicu profila te osobe.

Ako ste istakli oblast naslova kartice sa sadržajem, pritisnite taster Enter da biste otvorili dokument.

Ako ste istakli oblast za razvijanje na dnu kartice sadržaja, pritisnite razmaknicu da biste prikazali više detalja za dokument.

ENTER ili razmaknicu

Opozivanje radnje. Na primer, uklonite isticanje iz oblasti kartice sadržaja ili napustite karticu da biste nastavili navigaciju između kartica.

Esc

Premeštanje nadole na listi ili pomeranje nadole u prozoru. Na primer, premeštanje nadole na listi predloga za pretragu.

Taster sa strelicom nadole

Premeštanje nagore na listi ili pomeranje nagore u prozoru.

Taster sa strelicom nagore

Kada ste u oblasti sadržaja na Delve stranici, možete da koristite i strelicu nagore, strelica nadole, stranica nagore, Page Down, Home and end Keys da biste se pomerali sadržaj stranice.

Pomerite se unazad za jednu stranicu.

Alt+Taster sa strelicom nalevo

ili

Backspace

Pomerite se unapred za jednu stranicu.

Alt+Taster sa strelicom nadesno

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Takođe pogledajte

Šta je to Delve?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×