Svojstva aplikacije usluge FAST pretrage

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Prilikom kreiranja nove aplikacije usluge pretrage, u dijalogu Kreiranje nove aplikacije usluge pretrage, u okviru aplikacije FAST usluge izaberite neku od sledećih opcija:

  • Nijedna: izaberite ovu opciju ako ne kreirate aplikaciju FAST usluge.

  • Konektor FAST pretrage: izaberite ovu opciju da biste kreirali aplikaciju usluge pretrage konektora FAST pretrage. Ovim se omogućavaju opcije konfigurisanja za popisivanje sadržaja pomoću sistema FAST Search Server 2010.

  • Upit FAST pretrage: izaberite ovu opciju da biste kreirali aplikaciju usluge pretrage upita FAST pretrage. Ovim se omogućavaju opcije konfigurisanja za kreiranje upita za sadržaj koji popisuje konektor FAST pretrage.

Da biste omogućili popisivanje sadržaja i kreiranje upita za sadržaj za FAST Search Server 2010, morate da kreirate aplikaciju usluge pretrage konektora FAST pretrage da biste popisali sadržaj i aplikaciju usluge pretrage upita FAST pretrage da biste kreirali upit za sadržaj.

Kliknite ovde za više informacija o popisivanja i izvršavanje upita sadržaja sa FAST Search Server 2010.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×