Svojstava podataka (ADP)

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

(Microsoft SQL Server 2000 samo.) Odnosi se na tabela, prikaza, jednog naredba uskladištene procedure i ugrađenih funkcija. Prikazuje svojstva o filtriranju naručivanje i listove sa potpodacima.

Ime tabele

Pojavljuje se samo ako radite u tabeli. Prikazuje ime tabele. Ako radite u dijagram baze podataka i više od jedne tabele je izabran u njoj, samo ime prve tabele je vidljiva.

Ime objekta

Odnosi se samo ako radite u prikazu, jednog naredba uskladištene procedure ili funkcije koje u redu. Prikazuje ime objekta radite.

Filter

Prikazuje kriterijum za izbor klijentska – kriterijuma primenjeno kada skup rezultata, dobija se iz baze podataka. Svojstvo je izraz niske koja se sastoji od odredbu WHERE bez ključne reči WHERE.

Rasporedi po

Prikazuje klijentska sortiranja kriterijuma – sortiranje kriterijuma primenjeno kada skup rezultata, dobija se iz baze podataka. Svojstvo je izraz niske koja je ime polja na kojima želite da sortirate podatke. Kada koristite više od jednog imena polja, razdvojite imena zarez (,). Ako želite da sortirate podatke po opadajućem redosledu, otkucajte DESC na kraju izraz niske.

Ime lista sa potpodacima

Navodi ili određuje tabelu ili upit koji je povezan sa lista sa potpodacima. Odaberite [automatsko] koji ukazuju na to da Access će koristiti postojeće relacije u bazi podataka da biste utvrdili koja tabela da biste povezali lista sa potpodacima.

Povezivanje podređenih polja

Prikazuje listu za povezivanje polja u list sa potpodacima. Polja te liste trebalo bi da se podudaraju sa poljima pruženih u kontroli Povezivanje glavnih polja .

Povezivanje glavnih polja

Prikazuje listu za povezivanje polja ili kontrole u tabeli, prikazu, uskladištene procedure ili ugrađenih funkcija koja sadrži lista sa potpodacima. Polja te liste trebalo bi da se podudaraju sa poljima pruženih u kontroli Poveži podređena polja . Svaki coinciding par (mastera, podređeni) polja ne moraju da imaju isto ime, ali moraju da sadrže isti tip podataka i imaju iste ili kompatibilne tipove podataka i veličine polja.

Visina lista sa potpodacima

Prikazuje podrazumevana visina za prikaz lista sa potpodacima. Ako list sa potpodacima sadrži više redova nego što podrazumevana visina potrebama, pojavljuje se lista sa potpodacima sa vertikalna traka za pomeranje.

Razvijanje lista sa potpodacima

Ukazuje na sačuvanu stanje sve listove sa potpodacima unutar tabele, prikaza, jednog naredba uskladištene procedure ili ugrađenih funkcija. Da znači razvijenu, ne znači unexpanded.

Podrazumevani prikaz

Pokazuje prikaz koristi se za prikaz lista sa potpodacima kada korisnici otvara objekat ili ga ugrađuje kao podobrazac ili podizveštaj. Možete da birate između lista sa podacima, izvedene tabele ili izvedenog grafikona.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×