Sve prethodne informacije obeležene crvenim znakom X neće se pojaviti u ovoj SmartArt grafici i neće biti sačuvane.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako raspored koji koristite za SmartArt grafiku može da sadrži samo ograničen broj oblika i prekoračite maksimalan broj oblika, poruka „sve prethodne informacije obeležene crvenim znakom X neće se pojaviti u ovoj SmartArt grafici i neće biti sačuvane” se pojavljuje na na Botoni m okna za tekst u SmartArt grafici.

Ako se prebacite na drugi raspored koji nije ograničena na maksimalan broj oblika, informacije ispod crveni znak X ponovo će se pojaviti u SmartArt grafici.

Ako sačuvate SmartArt grafiku bez prebacivanja na drugi raspored, a zatim zatvorite Microsoft Office 2007 dokument, informacije (uključujući popune slikom) koji je označen crvenim znakom x se ne čuva, da biste zaštitili vašu privatnost.

Važno: Ako po prelasku na drugi raspored možete da vidite sve informacije, proverite da li je broj oblika u rasporedu ograničen maksimumom - jer u suprotnom crveni znak X neće nestati. Nakon prelaska na drugi raspored, a pre čuvanja dokumenta proverite da li se sve informacije pojavljuju i da li se crveni znak X ne pojavljuje.

Poruku možete da primite zbog nekog od sledećih razloga:

  • Sa rasporeda koji ne sadrži ograničen broj oblika prešli ste na raspored koji sadrži konačan broj oblika.

    Napomena: Neki od rasporeda poput rasporeda Osnovno radijalno sadrže samo jedan oblik najvišeg nivoa.

  • Prekoračili ste maksimalan broj oblika u rasporedu koji ste odabrali.

  • Konvertovali ste ciljni dijagram ili Venov dijagram kreiran pomoću neke od ranijih verzija sistema Microsoft Office u SmartArt grafiku. Ciljni ili Venovi dijagrami kreirani pomoću neke od ranijih verzija sistema Microsoft Office ili u režimu kompatibilnosti programa Microsoft Office Word 2007 nemaju maksimalan broj oblika. Međutim, maksimalan broj oblika najvišeg nivoa u odgovarajućim rasporedima za SmartArt grafiku iznosi pet kod ciljnog dijagrama, odnosno sedam oblika kod Venovog dijagrama.

  • U Microsoft Office PowerPoint 2007, konvertuju sa znakovima za nabrajanje u SmartArt grafiku i odaberete raspored za SmartArt grafiku koji ne može da prikaže sve znakove za nabrajanje na listi konvertovani.

Pređite na raspored koji daje prikaz svih informacija da biste proverili da li možete da prikažete i sačuvate informacije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×