Stranica sa svojstvima tabela (ADP)

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ova stranica svojstvo sadrži skup svojstava za tabele u bazi podataka.

Izabrane tabele

Prikazuje ime tabele u dizajner tabele ili izabranu tabelu u dijagramu baze podataka. Ako više od jedne tabele je izabran u dijagramu baze podataka, samo ime prve tabele u izboru je vidljiva. Razvijte listu da biste odabrali druge tabele čija svojstva želite da ispitate ili izmenili.

Vlasnik

Prikazuje ime tabele vlasnika. Ime vlasnika je uloga Microsoft SQL Server ili SQL Server korisnika. Na padajućoj listi sadrži svih korisnika i uloga definisana u bazi podataka. U okviru padajuće liste, korisnika i uloga imaju različite ikone; Ikona uloga prikazuje dva lica, ikona korisnika prikazuje samo jednu.

Ime tabele

Prikazuje ime za izabranu tabelu. Da biste preimenovali tabelu, unesite novo ime u ovom polju.

Identitet kolone tabele

Prikazuje kolonu SQL Server koristi kao identitet koloni tabele. Da biste promenili identitet kolone, izaberite sa padajuće liste. U okviru padajuće liste, možete da odaberete prazne stavke da biste označili da tabela ima kolonu nema identitet.

ROWGUID kolone tabele

(SQL Server 7.0 ili novijim samo.) Prikazuje kolonu SQL Server koristi kao ROWGUID koloni tabele. Da biste promenili ROWGUID kolone, izaberite sa padajuće liste. U okviru padajuće liste, možete da odaberete prazne stavke da biste označili da je tabela sadrži bez ROWGUID kolone.

Tabela Filegroup

Izaberite ime grupe datoteku u kojoj želite da uskladištite podatke izabrane tabele. Morate imati bar jedan korisnički definisanih datoteka grupe za ovu postavku da se omoguće. Ova postavka je dostupna samo za SQL Server 7.0 ili viša baze podataka. Ako kreirate objekta baze podataka, a ne navedete svoje datoteke grupe, SQL Server će ga dodeliti podrazumevanu grupu datoteka. U početku, podrazumevana datoteka grupa je primarni datoteke grupe.

Više informacija o kreiranju i korišćenju datoteke grupe, pogledajte dokumentaciju za SQL Server.

Tekst Filegroup

Izaberite ime grupe datoteku u kojoj želite da uskladištite tekst i slike iz izabranu tabelu. Morate imati bar jedan korisnički definisanih datoteka grupe za ovu postavku da se omoguće. Ova postavka je dostupna samo za SQL Server 7.0 ili viša baze podataka. Ako kreirate objekta baze podataka, a ne navedete svoje datoteke grupe, SQL Server će ga dodeliti podrazumevanu grupu datoteka. U početku, podrazumevana datoteka grupa je primarni datoteke grupe.

Više informacija o kreiranju i korišćenju datoteke grupe, pogledajte dokumentaciju za SQL Server.

Opis

Možete uneti bilo koji tekst u ovom polju. Tekst koji unesete je primenjena kao SQL Server 2000 prošireni svojstvo. Ovo polje je dostupno samo kada ste povezani sa SQL Server 2000 baze podataka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×