Stranica na sadrži veze

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ova stranica je deo Web publikacije i ne sadrži veze ka drugim stranicama. Kada publikacija objavi na vebu, posetioca na ovu stranicu neće moći da napusti kako bi prešli na drugu stranicu na vebu, osim tako što ćete kliknuti na dugme na Veb pregledač nazad . To može da bude ometa posetioce na Veb lokaciju.

Napomena: Ako kliknete na dugme Idi na ovu stavku ili Dodavanje trake za navigaciju na ovu stranicu, cele stranice će iznositi 10 ili 11 procenata njegove originalne veličine – u zavisnosti od vaše ekrana rezolucije i veličine prozora. To možete promeniti tako što ćete promeniti procenat zumiranja.

Napomena: Uklonjen je mogućnost da kreiraju nove Veb publikacije u programu Microsoft Publisher 2010 i novije verzije. Međutim, ako otvorite postojeću publikaciju Web Web kartica će se pojaviti na traci daje vam pristup Web alatke za ažuriranje postojećih Web publikaciju.

Automatsko ispravljanje

Dodavanje trake za navigaciju na ovu stranicu      Izaberite ovu ispravku da biste otvorili dijalog Dizajnerske galerije , a zatim uradite sledeće:

  1. Kliknite na dugme na traci za navigaciju koju želite da umetnete.

  2. Kliknite na dugme Umetni objekat.

  3. Prevucite objekat trake za navigaciju na željenu lokaciju.

Savet: Ako promenite veličinu dijalogu Dizajnerske galerije , možete da vidite dijalogu Dizajnerske galerije i publikacije u isto vreme.

Ručno ispravljanje

  1. Kliknite na dugme Veb > Traka za navigaciju da biste otvorili Dijalog biblioteka sastavnih blokova.

  2. Izaberite objekat trake za navigaciju želite i zatim kliknite na dugme Umetni.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×