Sprovođenje ExpressRoute za Office 365

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

ExpressRoute za Office 365 obezbeđuje alternativne putanje usmeravanje mnogo internet naporedne usluge Office 365. Arhitektura ExpressRoute za Office 365 je zasnovan na oglašavanje javnu IP prefiksa sistema Office 365 usluge koji su već dostupni putem interneta u vaš obezbeđenu kolo ExpressRoute za naredne Preraspodeli te IP prefiksa u na mreži. Pomoću ExpressRoute efikasno omogućite nekoliko različitih usmeravanje putanje, putem Interneta i kroz ExpressRoute, za veliki broj usluge Office 365. Ovo stanje usmeravanja na vašoj mreži predstavljaju značajne promene da biste kako je dizajniran topologija interne mreže.

Status: Dovršavanje vodič v2

Morate da pažljivo planirate vaše ExpressRoute za Office 365 primenu prilagođava za mreže složenost imate usmeravanje dostupno putem oba namensku štampane sa usmerava ubrizgan osnovne mreže i Interneta. Ako vi i vaš tim ne izvršite detaljne planiranje i testiranju u ovom vodiču, postoji rizik naiđete ćete povremeno ili potpun gubitak mogućnost povezivanja sa Office 365 uslugama kada ExpressRoute štampane omogućena.

Da biste uspešno primenu, moraćete da analizirate vaše infrastruktura, kroz detaljni mrežni procenu i dizajniranje, pažljivo plan za primenu po fazama i kontrolisanim način i izradu detaljne provera valjanosti i testiranje plan. Za velike, Distribuirano okruženje nije neuobičajenim da biste videli primene pružaju nekoliko meseci. Ovaj Vodič je dizajniran da vam pomoći da isplanirate unapred.

Velike uspešne primene može trajati šest meseci u planiranju i često uključuju članovima tima sa mnogim oblastima u organizaciji uključujući umrežavanje administratori zaštitni zid i Proxy servera, Office 365 administratore, bezbednost, podrška za krajnjeg korisnika, projekta upravljanje i izvršni sponzorstvo. Investicija za procesa planiranja će smanjiti verovatnoću da ćete dođe do otkazivanja primenu rezultira zastoj ili složena i skupa za rešavanje problema.

Možemo očekivati sledeće preduslove da se dovrše pre pokretanja ovaj Vodič za primenu.

 1. Koji ste obavili procenu mreže da biste odredili ako je ExpressRoute preporučuje i odobreno.

 2. Koje ste izabrali dobavljača usluga ExpressRoute mreže. Detalje o ExpressRoute partnerima i planinske lokacijepronaći.

 3. Ako ste već pročitali i razumete ExpressRoute dokumentaciju i interne mreže je da ispune preduslove ExpressRoute do kraja.

 4. Vaš tim ima sve javne uputstva i dokumentaciju u https://aka.ms/expressrouteoffice365, https://aka.ms/ert, pročitajte i gledali Azure ExpressRoute za Office 365 obuka grupe na kanal 9 da dobije razumevanje kritičnih tehničke detalje, uključujući:

  • Internet zavisnosti SaaS usluga.

  • Kako biste izbegli asimetrično usmerava i rukovanje složenim usmeravanje.

  • Kako da ubacite bezbednosti, dostupnost i nivoa kontrole aplikacije.

Počnite tako što ćete prikupiti zahtevi

Počnite tako što ćete odabrati koje funkcije i usluge koje planirate da usvoje unutar vaše organizacije. Potrebno je da odredite koje funkcije različite usluge Office 365 će se koristiti i koje lokacije na vašoj mreži će biti domaćin osobe koje koriste funkcije. Pomoću kataloga scenarije, potrebno je da dodate na mrežu atributi koje zahtevaju svaka od tih scenariji; kao što su ulaznih i izlaznih mreže saobraćaj tokova i ako krajnje tačke usluge Office 365 dostupni su putem ExpressRoute ili ne.

Da biste okupili zahteva vaše organizacije:

 • Kataloga ulaznih i izlaznih mrežni saobraćaj za vaša organizacija koristi Office 365 usluge. Obratite se Office 365 URL i IP adresu opsege stranica za opis tokova koji zahtevaju različite Office 365 scenarije.

 • Prikupite dokumentaciju topologije postojeće mreže koja prikazuje detalje interni WAN kičmu i topologije, povezivanja satelitska lokacija, poslednje povezivanje milja korisnika, usmeravanje mreže obim izlazne tačke i proxy server uslugama.

  • Identifikujte ulazni usluge krajnje tačke na mrežni dijagrami koji Office 365 i druge Microsoft usluge će se povezuju sa, koji prikazuje internet i predložene ExpressRoute za povezivanje putanje.

  • Identifikujte sve korisničke geografske lokacije i WAN vezu između lokacija zajedno sa lokacijama koje trenutno imate na izlazne sa Internetom i koje lokacije su predloženi da bi se izlazne na ExpressRoute planinske položaj.

  • Pronađite sve ivice uređaja, kao što je proxy serveri zaštitni zidovi i tako dalje, a kataloga njihova veza tokova preko interneta i ExpressRoute.

  • Dokumenta da li krajnji korisnici će imati pristup Office 365 usluge putem direktne usmeravanje ili proxy server indirect aplikacija za Internet i ExpressRoute tokova.

 • Dodavanje lokacije na zakupca i ispunjava-ja lokacije na mreži dijagram.

 • Procena očekivane i posmatranih mreže performanse i kašnjenje karakteristika sa glavne korisnika lokacija na Office 365. Imajte na umu da je Office 365 Globalni administrator i Distribuirano skup usluga i korisnici koja povezuje sa lokacijama koje se razlikuje od lokacije njihove zakupca. Zbog toga, preporučljivo je da izmerite i optimizovanje za kašnjenje između korisnika i najbliže ivice globalne mreže Microsoft preko ExpressRoute i Internet veza. Možete da koristite svoje nalaze iz procena mreže da biste dobili pomoć u ovom zadatku.

 • Bezbednost mreže preduzeća i dostupnost zahteve koje treba da se nova veza ExpressRoute liste. Na primer, kako da korisnici i dalje da biste pristupili Office 365 kada dođe ExpressRoute štampane otkazivanja ili izlazne Internet.

 • Dokument koji ulaznih i izlaznih Office 365 mrež niže će koristiti Internet putanju i koju ćete koristiti ExpressRoute. Detalji geografskih lokacija korisnika i detalje u lokalnom mrežna topologija može zahtevati plan da se razlikuju od jednog korisnika lokacije na drugu.

Da biste umanjili usmeravanje i druge kompleksnost mrežu, preporučujemo da koristite samo ExpressRoute za Office 365 za tokova saobraćaj mreža koji su potrebni da pregledam namensku vezu zbog zakonske zahteve ili kao rezultat procene mreže. Pored toga, preporučuje se da ste fazi opseg ExpressRoute usmeravanje i pristupa izlazni i ulazni mreže saobraćaj tokova kao različite i različitih faza sprovođenje projekta. Primena ExpressRoute za Office 365 za samo korisnik pokrenuo odlaznog mreže saobraćaj tokova i napusti ulazni mreže saobraćaj tokova preko Interneta može pomoći da biste kontrolisali povećanje u topološke složenosti i rizici predstavljanje dodatne asimetrično usmeravanje mogućnosti.

Katalog saobraćaj mreže treba da sadrži rasporede za sve dolazne i odlazne mrežne veze koje ćete imati između lokalnu mrežu i Microsoft.

 • Izlazni mreže saobraćaj tokova su neki scenariji gde veze je pokrenuti sa lokalnom okruženju, kao što su iz interne klijenata ili servera, sa odredište Microsoft usluga. Ove veze možda direktno u Office 365 ili indirektno, kao što su kada se veza prelazi preko proxy serveri, zaštitne ili druge mrežne uređaje na putanju u Office 365.

 • Ulazni mreže saobraćaj tokova su neki scenariji gde se veze pokrenuti iz Microsoft oblaku sa lokalnim host. Ove veze obično morate da prođete kroz zaštitni zid i druge bezbednosne infrastrukture koji klijent bezbednosne smernice zahteva za spoljno doљao zadnji tokova.

Pročitajte odeljak oznaиio usmeravanje simetrije u članku usmeravanje sa ExpressRoute za Office 365 za određivanje usluga koje će slanje dolaznog saobraćaja i potražite kolone označene ExpressRoute za Office 365Office 365 krajnje tačke članak referenci za određivanje preostale podatke o povezivanja.

Za svaku uslugu koja zahteva odlazne veze, trebalo bi da opisuju planiranog povezivanja za uslugu uključujući mreže usmeravanje, proxy konfiguracije, paket ispitivanja i propusni opseg potreban.

Za svaku uslugu koja zahteva dolaznu vezu, morate neke dodatne informacije. Serveri u Microsoft oblaku će uspostavljanje veze sa mrežom na lokalni. da biste se uverili da veze su napravljeni ispravno, trebalo bi da opisuju svim aspektima ovaj povezivanja, uključujući; javna DNS stavke za usluge koje će prihvati ove dolazne veze, na CIDR oblikovana IPv4 IP adrese, koje ISP opreme u pitanju, i kako ulazni NAT ili izvor NAT obrađuju za ove veze.

Dolazne veze treba pregledati bez obzira na to da li su se povezujete preko Interneta ili ExpressRoute da biste se uverili da asimetrično usmeravanje nije predstavljeni. U nekim slučajevima, lokalna krajnje tačke usluge Office 365 pokretanje dolazne veze do maja takođe treba da se može pristupiti druge Microsoft i -Microsoft usluge. To je najvećeg da ne omogućava ExpressRoute usmeravanju ove usluge za Office 365 svrhe preloma drugim scenarijima. U većini slučajeva klijenti možda ćete morati da primene određene promene njihove interne mreže, kao što je izvor na osnovu NAT, da biste se uverili da ostanu ulazni tokova korporacije Microsoft simetričnu kada je omogućen ExpressRoute.

Evo uzorka nivo detalja obavezno. U ovom slučaju hibridnu razmenu bi usmeravanje u lokalnom sistemu preko ExpressRoute.

Svojstvo za povezivanje

po vrednosti

Smer saobraćaj mreže

Dolazna

Usluga

Za hibridnu razmenu

Javne Office 365 krajnje tačke (izvor)

Exchange Online (IP adrese)

Javna lokalnog krajnje tačke (odredište)

5.5.5.5

Javne (Internet) DNS stavke

Autodiscover.contoso.com

Ovaj krajnje tačke lokalnog koristiće za druge Microsoft usluge (koji nisu - Office 365)

Ne

Ovaj krajnje tačke lokalnog koristiće se korisnici/Systems na internetu

Da

Unutrašnja sistema objavljen kroz javne krajnje tačke

Uloga pristup klijenta Exchange Server (Lokalno) 192.168.101, 192.168.102, 192.168.103

IP oglasa od javne krajnje tačke

Internet: 5.5.0.0/16

Da biste ExpressRoute: 5.5.5.0/24

Bezbednost/obim kontrole

Internet putanja: DeviceID_002

ExpressRoute putanja: DeviceID_003

Velika dostupnost

Aktivna aktivno preko 2 geo suvišne

ExpressRoute kolo – Chicago i Dalasa

Putanja simetrije kontrola

Metod: izvor NAT

Internet putanja: izvor NAT Dolazna veza sa 192.168.5.5

ExpressRoute putanja: izvor NAT za povezivanje sa 192.168.1.0 (Chicago) i 192.168.2.0 (Dalasa)

Evo uzorka usluga koja je izlazni samo:

Svojstvo za povezivanje

po vrednosti

Smer saobraćaj mreže

Odlazno

Usluga

SharePoint Online

Lokalni krajnje tačke (izvor)

Radno mesto korisnika

Javne Office 365 krajnje tačke (odredište)

SharePoint Online (IP adrese)

Javne (Internet) DNS stavke

*. sharepoint.com (i dodatnih certifikata)

CDN preporuke

CDN.sharepointonline.com (i dodatnih certifikata) – IP adrese održavaju dobavljači CDN)

IP oglasa i NAT u upotrebi

Putanja/izvor Internet NAT: 1.1.1.0/24

ExpressRoute putanja/izvor NAT: 1.1.2.0/24 (Chicago) i 1.1.3.0/24 (Dalasa)

Mogućnost povezivanja metodu

Internet: putem proxy servera slojeva 7 (.pac datoteka)

ExpressRoute: usmerite usmeravanje (nema proxy servera)

Bezbednost/obim kontrole

Internet putanja: DeviceID_002

ExpressRoute putanja: DeviceID_003

Velika dostupnost

Internet putanja: suvišne internet izlazne

ExpressRoute putanja: aktivno/aktivno „ispaliљ” usmeravanje preko 2 geo suvišne ExpressRoute kolo – Chicago i Dalasa

Putanja simetrije kontrola

Metod: izvor NAT svih veza

Kada utvrdite usluga i njihovih tokova saobraćaj povezane mreže, možete da kreirate dijagram mreže koja uključuje ove nove zahteve povezivanja i ilustruje promene koje možete napraviti da biste koristili ExpressRoute za Office 365. Na dijagram bi trebalo da uključuju:

 1. Sve korisničke lokacije gde će Office 365 i drugim uslugama da pristupite iz.

 2. Sve internet i ExpressRoute izlazne tačke.

 3. Sve odlazne i dolazne uređaje koje upravljanje povezivanjem i odjavljivanje iz nje na mrežu, uključujući usmjerivači, zidovima, aplikacije proxy serveri i ometanja otkrivanje/sprečavanja.

 4. Unutrašnja odredišta za sve dolazne saobraćaj, kao što su serveri ADFS koji prihvataju veze ADFS Veb aplikacije proxy servera.

 5. Katalog sve IP podmreže koja će biti rasporedu

 6. Identifikujte svaku lokaciju na kojoj osobe će pristup Office 365 sa i liste sastanak-ja lokacije koje će se koristiti za ExpressRoute.

 7. Lokacija i delove topologija interne mreže, gde će biti prihvaćeni Microsoft IP prefiksa pročitali iz ExpressRoute, filtrirani i prenosi na.

 8. Mrežna topologija treba da ilustruje geografsku lokaciju svakom segmentu mreže i kako ga Microsoft network povezuje preko ExpressRoute i/ili internetu.

Dijagram ispod prikazuje svaku lokaciju gde ljudi će koristiti Office 365 sa zajedno sa ulaznih i izlaznih usmeravanje oglasi u Office 365.

ExpressRoute regionalne geografski sastanak-ja

Za odlazni saobraćaj osobama pristup Office 365 na jedan od tri načina:

 1. Kroz sastanak-ja lokaciju u Severnoj Americi ljudi ujutru.

 2. Kroz sastanak-ja lokaciju u Hongkong za osobe u Hong Kong.

 3. Putem interneta u Bangladeš gde manje ljudi i bez ExpressRoute štampane dodeli.

Odlazne veze za regionalni dijagrama

Slično tome, ulazni mrežni saobraćaj iz usluge Office 365 vraća jedan od tri načina:

 1. Kroz sastanak-ja lokaciju u Severnoj Americi ljudi ujutru.

 2. Kroz sastanak-ja lokaciju u Hongkong za osobe u Hong Kong.

 3. Putem interneta u Bangladeš gde manje ljudi i bez ExpressRoute štampane dodeli.

Dolazna veza za regionalni dijagrama

Izbor sastanak-ja lokacija, koje su fizičku lokaciju gde vaše ExpressRoute štampane povezuje mreže Microsoft mrežu, utiče na lokacijama kojima ljudi će imati pristup Office 365 sa. Kao u SaaS nudi, Office 365 ne radi u okviru regionalne model IaaS ili PaaS na isti način Azure radi. Umesto toga, Office 365 je Distribuirano skup saradnju usluge, gde korisnici možda ćete morati da se povežete sa krajnje tačke preko više centrima podataka i regiona, koje možda i neće biti u istu lokaciju ili region gde se hostuje korisnika zakupca.

To znači da je najvažnije razmatranje treba da unesete prilikom izbora sastanak-ja lokacije za ExpressRoute za Office 365 se osobe u vašoj organizaciji će biti iz. Opšte preporuke za optimalne povezivanja Office 365 je primenite usmeravanje, tako da korisnik zahteve za Office 365 usluge su dao isključili Microsoft mrežu najkraćeg mrežna putanja, ovo je takođe često koji se naziva „ispaliљ” usmeravanje. Na primer, ako su većinu korisnika sistema Office 365 u jednom ili dve lokacije, izabrati sastanak-ja lokacije koje se nalaze u najbliži blizina te korisnike lokacije će kreirati optimalne dizajna. Ako vaše preduzeće ima veliku korisnik populacija u mnogim različite regione, možda ćete želeti da razmislite o tome da imate više ExpressRoute kolo i ispunjava-ja lokacije. Za neke od korisnika lokacije, najkraćeg/najviše optimalne putanju u Microsoft mreža i Office 365, možda neće biti kroz internu WAN i ExpressRoute sastanak-ja tačaka, ali putem Interneta.

Često puta, postoji više sastanak-ja lokacije koji može biti izabran unutar oblasti sa relativnom blizina korisnika. Popunite sledeće tabele da biste rutine vaše odluke.

Planirani sastanak ExpressRoute-ja lokacije u Kaliforniji i novi sad

Lokacija

Broj osoba

Očekuje kašnjenje Microsoft mrežu preko izlazne Internet

Očekivani kašnjenje Microsoft mrežu preko ExpressRoute

Los Angeles

10.000

~ 15ms

~ 10 MS (putem Harverdu)

Vašingtonu u

15.000

~ 20ms

~ 10 MS (putem novi sad)

Dalas

5.000

~ 15ms

~ 40ms (putem novi sad)

Kada arhitekturi globalne mreže koja prikazuje Office 365 regiona, dobavljača usluga mreže ExpressRoute ispunjava-ja lokacije i količinu osoba tako što ćete lokaciju razvila, može da se koristi za identifikovanje ako bilo koji optimizacije možete izvršiti. Ga može prikazati globalni ukosnica mrežnih veza kojoj saobraćaj usmerava udaljene lokacije da biste dobili sastanak-ja lokaciju. Ako izjavu na globalnoj mreži je otkrio bi trebalo da bude naknade pre nego što nastavite. Pronalaženje ili sastanak-me lokaciji ili koristite selektivno prekidima izlazne Internet tačke da biste izbegli ukosnica.

Prvi dijagram prikazuje primer klijenta sa dva fizička lokacija u Severnoj Americi. Možete da vidite informacije o office lokacijama, Office 365 zakupac lokacije, i nekoliko izbora za ExpressRoute ispunjava-ja lokacije. U ovom primeru, klijent je izabrao sastanak-ja lokacija zasnovana na dva principa redosledom:

 1. Najbliže blizina ljudima u svojoj organizaciji.

 2. Najbliže u blizini na Microsoft centrom podataka kojima se hostuje Office 365.

ExpressRoute U.S. geografski sastanak-ja

Razvijanje ovaj koncept malo dalje, drugi dijagram prikazuje internacionalne kupac primer susreta sa sličnim informacijama i odlučivanja. Kupac ima mali office u Bangladeš sa samo mali tim 10 osoba je usredsređena na rastu njihove otisak u regionu. Postoji sastanak-ja lokaciju u Chennai i na centra podataka Microsoft Office 365 hostuje u Kini tako sastanak-me lokacija ima smisla; Međutim, 10 ljudi, troškovi od dodatnih štampane se potrazi. Kao pogledate mreže, moraćete da odredite da li je kašnjenje uključene u slanje na mrežni saobraćaj preko mreže efikasnije nego biti velikih da pribavi drugi ExpressRoute kolo.

Alternativno, 10 osoba u Bangladeš možete iskusiti bolje performanse sa njihove mrežni saobraćaj šalju putem Interneta Microsoft network nego što oni bi usmeravanje na njihove interne mreže kako bismo pokazali u uvodni dijagrama i reprodukovala ispod.

Odlazne veze za regionalni dijagrama

Kreiranje vaše ExpressRoute za Office 365 plan za primenu

Primena plan trebalo bi da obuhvate obe tehničke detalje o konfigurisanju ExpressRoute, kao i detalje o konfigurisanju druge infrastrukture na mreži, kao što su sledeće.

 • Planiranje usluga koje Razdeljivanje između ExpressRoute i Internet.

 • Plan za propusni opseg, bezbednost, dostupnost i preuzimanje.

 • Dizajniranje ulaznih i izlaznih usmeravanje, uključujući odgovarajuća usmeravanje optimizacije putanje za različite lokacije

 • Odlučite koliko će biti objavljeno ExpressRoute usmerava na vašoj mreži i šta je to mehanizam za klijente da biste izabrali Internet ili ExpressRoute putanja; na primer, direktno usmeravanje ili proxy server aplikacija.

 • Planiranje DNS zapisa promene, uključujući SPF proširenje stavke.

 • Planiranje NAT strategiju, uključujući izlazni i ulazni izvor Nat

 • Za raspoređivanje Početna sve dolazne usluge kao što je dolazne e-pošte ili hibridni povezivanja, preporučuje se da koristite na internetu.

 • Planiranje krajnjeg korisnika klijenta LAN usmeravanje, kao što su Konfigurisanje PAC/WPAD datotekapodrazumevano usmeravanje, proxy serveri i BGP usmeravanje oglasi.

 • Planiranje obim usmeravanje, uključujući proxy serveri zaštitni zidovi i proxy serveri oblaka.

Kreiranje plana za propusni opseg potreban za svaku glavnu opterećenje Office 365. Odvojeno procenjuju Exchange Online, SharePoint Online i Skype za posao Online zahteva za propusni opseg. Možete da koristite procena kalkulatori smo ste naveli za Exchange Online i Skype za posao kao početnu mesto; Međutim, probni test sa predstavnikom uzorak korisničkih profila i lokacije je potreban da biste u potpunosti razumeli propusnog opsega potrebama vaše organizacije.

Dodavanje kako je bezbednost rukuje na svakom internet i ExpressRoute izlazne lokaciju u plan, zapamti sve veze ExpressRoute za Office 365 koristite javnu viri i morate i dalje bezbedan u skladu sa vaše preduzeće bezbednosne smernice povezivanja sa spoljnih mreža.

Dodavanje detalja za plan o kojima ljudi će uticati na koji tip struje i kako te osobe će moći da obavljaju svoj rad kapacitetom najjednostavniji način.

Planiranje zahteva za propusni opseg uključujući Skype za posao zahtevi na smetnje, kašnjenje, gužve i mesta

Skype za posao Online takođe ima određene dodatne mreže zahteve koje su detaljno u članku medija kvaliteta i performansi mreže povezivanja u programu Skype za posao Online.

Pročitajte odeljak propusnog opsega planiranje za Azure ExpressRoute za Planiranje mreže sa ExpressRoute za Office 365.

Kada obavite procenu propusnog opsega sa pilot korisnika, možete da koristite našem vodiču; Podešavanje office 365 performansi pomoću osnovne podatke i performansi istorije.

Plan za dostupnost zahtevi

Kreiranje plana za dostupnost da odgovara vašim potrebama i to da uključite u na dijagram topologije ažurirane mreže. Pročitajte odeljak dostupnost i preuzimanje uz Azure ExpressRoute za Planiranje mreže sa ExpressRoute za Office 365.

Planiranje mreže bezbednosne zahteve

Kreirajte plan ispunjava bezbednosne zahteve na mreži i pridruživanje ovo u vaš ažurirani mreže topologije dijagram. Pročitajte odeljak Primena kontrole bezbednosti za Azure ExpressRoute za Office 365 slučajeve u Planiranje mreže sa ExpressRoute za Office 365.

ExpressRoute za Office 365 ima izlaznog zahteva mreže koje mogu biti nepoznate. Tačnije, IP adresama koje predstavljaju korisnika i mreža u Office 365 i služiti kao izvor krajnje tačke za odlazne mrežnih veza ka Microsoft mora da prati posebne zahteve prikazane ispod.

 1. Krajnje tačke moraju da budu javnu IP adrese, koji su registrovani za vaše preduzeće ili kompanija pruža ExpressRoute povezivanja.

 2. Krajnje tačke mora biti reklamiranu korporaciji Microsoft i Validacija/primljeni po ExpressRoute.

 3. Krajnje tačke ne mora biti objavljeno na Internet sa istim ili željenu usmeravanje metrika.

 4. Krajnje tačke ne mora da se koriste za povezivanje sa Microsoft uslugama koje nisu konfigurisani preko ExpressRoute.

Ako vaša mreža dizajna ne ispunjava ove zahteve, postoji rizik će korisnici iskusiti povezivanja otkazivanja na Office 365 i druge Microsoft usluge zbog usmeravanje crni utvrdili ili asimetrično usmeravanje. To se dešava kada zahteve za Microsoft usluge usmeravaju preko ExpressRoute, ali odgovore usmeravaju preko Interneta ili obrnuto i odgovore izostavljaju tako što ćete dinamičko mrežne uređaje kao što su zaštitni zidovi.

Najčešći način možete da koristite za gorenavedene zahtevima jeste da koristite izvor NAT primenjena kao deo mreže ili koju obezbeđuje vaša kompanija ExpressRoute. Izvor NAT vam omogućava da apstraktno detalje i privatne IP adresiranje internet mreže sa ExpressRoute i; povezano sa odgovarajuća IP usmeravanje oglasi, pružaju jednostavan mehanizam da biste se uverili da putanja simetrije. Ako koristite dinamičko mrežne uređaje koji se odnose na ExpressRoute planinske lokacije, morate da primenite odvojene NAT bazene za svaku ExpressRoute viri da biste se uverili da putanja simetrije.

Pročitajte više o ExpressRoute NAT zahteve.

Dodajte promene za odlazne povezivanja dijagram topologije mreže.

Većina preduzeća Office 365 primenama, potrebno je da neki oblik ulaznog povezivanja sa Office 365 sa lokalnim uslugama, kao što su za Exchange, SharePoint i Skype za posao hibridnim migracija poštanskog sandučeta i potvrda identiteta pomoću ADFS infrastruktura. Kada ExpressRoute omogućite dodatne usmeravanje putanju između lokalnu mrežu i Microsoft za odlazne povezivanja, ove dolazne veze mogu nenamerno da utiču na asimetrično usmeravanje, čak i ako nameravate da bi te tokova i dalje preko Interneta. Nekoliko mera predostrožnosti opisane preporučuje se da biste se uverili da se ne utiče na Internetu na osnovu ulazni tokova iz usluge Office 365 sa lokalnim sistemima.

Da biste umanjili rizicima zbog asimetrično usmeravanje za ulazni mreže saobraćaj tokova, sve dolazne veze treba da koristite izvor NAT pre nego što oni su usmerena u segmente mreže koje imaju usmeravanje uvid u ExpressRoute. Ako dolazne veze koje su dozvoljene na segment mreže sa usmeravanje uvid u ExpressRoute bez izvora NAT, zahteve koje potiču iz usluge Office 365 će unesite sa Interneta, ali odgovor koji će se u Office 365 će radije na ExpressRoute Mrežna putanja nazad na mrežu Microsoft, uzrokuje asimetrično usmeravanje.

Možete da razmotrite jednu od sledećih Primena šare da zadovolji ovaj zahtev za:

 1. Izvršavanje izvor NAT pre nego što zahteva usmeravaju u interne mreže pomoću umrežavanja opreme kao što su zaštitni zidovi ili učitavanje pojaиala na putu sa interneta u lokalnim sistemima.

 2. Uverite se da usmerava ExpressRoute ne šire mreže segmenata gde ulazni usluga, kao što su prednja Završavanje serveri ili obrnuti proxy servera sistema, rukovanje Internet veze nalaze.

Eksplicitno računovodstvo ova slučaja na mreži i održavanju sve dolazni mrežni saobraćaj prelazi preko Interneta pomaže da biste umanjili primene i rizika asimetrično usmeravanja.

Možda postoje slučajevima gde možete odabrati da usmerite neke ulazni tokova preko ExpressRoute za povezivanje. Ova slučaja, izvršite sledeće dodatna razmatranja u nalog.

 1. Office 365 da samo ciljne lokalnog krajnje tačke koje koristite javnu IP adrese. To znači da čak i ako na lokalnom ulazne tačke samo izloženim u Office 365 iznad ExpressRoute, i dalje mora da ima javnu IP povezan sa njim.

 2. Sve razrešavanje DNS imena koje usluge Office 365 da izvršite da biste rešili lokalnim krajnje tačke došlo pomoću javne DNS-a. To znači da morate da se registrujete ulazni usluge krajnje FQDN da IP mapiranja na internetu.

 3. Da biste primili dolazni mrežnih veza preko ExpressRoute, javnu IP podmreže za ove krajnje tačke mora da bude objavljeno korporaciji Microsoft preko ExpressRoute.

 4. Pažljivo procena tokova saobraćaj ove ulazni mreže da biste se uverili da odgovarajuću bezbednost i mreže kontrole se primenjuju na njih u skladu sa vaše preduzeće bezbednosti i smernice za mrežu.

 5. Jednom na lokalnom ulazni krajnje tačke su rasporedu korporaciji Microsoft preko ExpressRoute, ExpressRoute praktično će postati željenog usmeravanje putanju do te krajnje tačke za sve Microsoft usluga, uključujući Office 365. To znači da te krajnje tačke podmreže mora da se koristi samo za komunikaciju sa usluge Office 365 i drugim uslugama na mreži u programu Microsoft. U suprotnom, dizajna će uzrokovati asimetrično usmeravanje gde dolazne veze sa drugim Microsoft usluga radije da biste usmerili dolazna preko ExpressRoute, dok povratna putanja će putem Interneta.

 6. U događaj na ExpressRoute sklop ili ispunjavaju-me lokaciju, moraćete da obezbedite na lokalnom ulazni krajnje tačke su i dalje dostupne da biste prihvatili zahteve za preko odvojene mrežnu putanju. To znači reklama podmreže za te krajnje tačke kroz više ExpressRoute kolo.

 7. Preporučujemo da primene izvor NAT za sve dolazne mreže saobraćaj tokova unošenja mrežom putem ExpressRoute, naročito ove tokova unakrsna dinamičko mrežne uređaje kao što su zaštitni zidovi.

 8. Neke lokalne usluge kao što je ADFS proxy servera ili Exchange automatskog otkrivanja, možda ćete dobiti dolazne zahteve iz usluge Office 365 i korisnike sa Interneta. Ove zahteva za Office 365 će biti usmeren iste FQDN kao zahtevima korisnika preko Interneta. Dozvoljavanje ulazni korisnika za povezivanje sa Interneta da te krajnje tačke lokalnog dok nametanje Office 365 veze da biste koristili ExpressRoute, predstavlja značajnog usmeravanje složenosti. Za većinu klijenti sprovođenje scenario takav složene preko ExpressRoute ne preporučuje se zbog operativne razmatranja. Ovaj dodatni iznad uključuje upravljanje rizicima zbog asimetrično usmeravanje i će zahtevati da pažljivo upravljanje usmeravanje oglasi i smernice između više dimenzija.

Želite da biste izbegli asimetrično usmeravanja da biste se uverili da osobe u vašoj organizaciji bez teškoća da koristite Office 365, kao i druge važne usluge na internetu. Postoje dva uobičajena konfiguracije klijenti imaju koji dovode do asimetrično usmeravanje. Sada je dobar trenutak da pregledate konfiguracije mreže koju planirate da koristite i proverite ako jedan od ovih asimetrično usmeravanje scenarija možda postoji.

Da biste započeli, pregledamo nekoliko različitim situacijama povezan sa sledeći dijagram mreže. Na ovom dijagramu, svi serveri koji prima dolazne zahteve, kao što su ADFS ili lokalnog hibridnog serveri su u centru za nju podataka i su rasporedu na internetu.

 1. Dok je obim mreže bezbedan, postoji nema izvora NAT dostupnih za dolazne zahteve za.

 2. Serveri u centru za nju podataka će moći da biste videli internet i ExpressRoute usmerava.

Pregled povezivanja ExpressRoute

Imamo i predloge za njihovo rešavanje.

Problem sa 1: Oblaka na lokalnu vezu putem Interneta

Sledeći dijagram ilustruje asimetrično mrežna putanja kad Konfiguracija mreže ne pruža NAT za dolazne zahteve iz Microsoft oblaku preko Interneta.

 1. Ulazni zahtev iz usluge Office 365 preuzima IP adresu krajnju tačku lokalnog iz javne DNS i šalje zahtev obim mreže.

 2. U ovom neispravne konfiguracije je nema izvora NAT konfigurisan ili dostupno je na oblast mreže gde je saobraćaj poslate rezultira stvarni izvor IP adresu koja se koristi kao povratnu odredište.

  • Server na vašoj mreži usmerava povratnu saobraćaj u Office 365 kroz sve dostupne ExpressRoute mrežnu vezu.

  • Rezultat je asimetrično putanju za taj tok u Office 365, što će dati raskinute veze.

Usmeravanje problema ExpressRoute Asymetric 1

Rešenje 1a: izvor NAT

Jednostavno Dodavanje izvora NAT ulaznog zahteva rešava ove nepravilno konfigurisani mreže. U ovom dijagramu:

 1. Dolazni zahtev i dalje unesite kroz nju centra podataka obim mrežu. Ovog puta izvor NAT je dostupna.

 2. Odgovora od servera usmerava prema IP povezan sa izvora NAT umesto originalna IP adresa rezultira odgovor vraćanje istim putem mreže.

Usmeravanje rešenje ExpressRoute Asymetric 1

Rešenje 1b: usmeravanje određivanje opsega

Alternativno, možete odabrati da ne dozvoljava ExpressRoute BGP prefiksa da bude reklama, uklanjanje alternativnih mrežna putanja za tih računara. U ovom dijagramu:

 1. Dolazni zahtev i dalje unesite kroz nju centra podataka obim mrežu. Ovog puta prefiksa rasporedu korporacije Microsoft preko ExpressRoute štampane nisu dostupne u nju centar podataka.

 2. Odgovora od servera usmerava prema IP povezan sa originalna IP adresa preko samo putem dostupna, rezultira odgovor vraćanje istim putem mreže.

Usmeravanje rešenje ExpressRoute Asymetric 2

Problem sa 2: Oblaka na lokalnu vezu preko ExpressRoute

Sledeći dijagram ilustruje asimetrično mrežna putanja kad Konfiguracija mreže ne pruža NAT za dolazne zahteve iz Microsoft oblaku preko ExpressRoute.

 1. Ulazni zahtev iz usluge Office 365 preuzima IP adresu sa DNS i šalje zahtev obim mreže.

 2. U ovom neispravne konfiguracije je nema izvora NAT konfigurisan ili dostupno je na oblast mreže gde je saobraćaj poslate rezultira stvarni izvor IP adresu koja se koristi kao povratnu odredište.

  • Računar na mreži usmerava povratnu saobraćaj u Office 365 kroz sve dostupne ExpressRoute mrežnu vezu.

  • Rezultat je asimetrično vezu sa Office 365.

Usmeravanje problema ExpressRoute Asymetric 2

Rešenje 2: Izvor NAT

Jednostavno Dodavanje izvora NAT ulaznog zahteva rešava ove nepravilno konfigurisani mreže. U ovom dijagramu:

 1. Dolazni zahtev i dalje da biste uneli preko mreže obim Njujork centra podataka. Ovog puta izvor NAT je dostupna.

 2. Odgovora od servera usmerava prema IP povezan sa izvora NAT umesto originalna IP adresa rezultira odgovor vraćanje istim putem mreže.

Usmeravanje rešenje ExpressRoute Asymetric 3

Papira proverite da li mreža dizajna ima putanju simetrije

U ovom trenutku, treba da proverite na papiru da planirate primenu nudi usmeravanje simetrije za različite slučajeve u koju ćete koristiti Office 365. Predstavi određene mrežno usmeravanje koje bi trebalo da budu preduzete kada osoba koristi različite funkcije usluge. Iz lokalnu mrežu i WAN usmeravanje, obim uređajima, povezivanja putanju; ExpressRoute ili na internetu i za povezivanje sa krajnju tačku na mreži.

Moraćete da biste to uradili za sve Office 365 uslugama mreže koji su prethodno imali kao usluge koje će usvojiti vaše organizacije.

To vam pomaže da biste uradili ovo papira uputstvo od usmerava sa drugom osobom. Objasniti ih gde svaka mreža međukorak se očekuje se njen sledeći put sa i uverite se da ste upoznati sa usmeravanje putanje. Ne zaboravite da ExpressRoute uvek pružiti više obuhvaćene ka Microsoft servera IP adrese daje donjem usmeravanje trošak od podrazumevano usmeravanje na Internet.

Konfigurisanje povezivanja klijenta dizajna

Korišćenje PAC datoteka sa ExpressRoute

Ako koristite proxy server za internet povezane saobraćaj zatim ćete morati da prilagodite bilo koji PAC ili datoteke za konfiguraciju klijenta da biste se uverili klijentskih računara na vašoj mreži ispravno konfigurisan tako da biste poslali ExpressRoute saobraćaj koji očekuju u Office 365 bez prelazak proxy servera i preostale saobraćaj, uključujući neke Office 365 saobraćaj, će biti poslata relevantne proxy servera. Pročitajte naše Vodič za Upravljanje Office 365 krajnje tačke na primer PAC datoteka.

Napomena: Krajnje tačke promena često, često kao sedmični. Samo treba da izvršite promene na osnovu usluge i funkcije vaša organizacija ima usvojile da biste smanjili broj promene treba da se uverite da ostanete u toku. Zatvori Stupanja u RSS feed gde se najavljuju promene i zapis čuva od staru promene, IP adrese koje se najavljuju možda neće biti objavljeno ili uklanjaju iz oglasa, dok se ne postigne stupanja na.

Pravljenje primenu i testiranje procedure

Sprovođenje plana treba uključiti testiranje i vraćanje planiranja. Ako vaš primenu ne funkcioniše kao i obično, plan bi trebalo da bude dizajnirani da utiče na najmanje broju ljudi pre nego što se otkrije probleme. Slede neke visokom nivou principa plan trebalo bi da razmotrite.

 1. Faza na mreži segment i korisnik usluge početak korišćenja da umanjite prekid.

 2. Plan za testiranje usmerava sa traceroute i TCP Povežite se sa posebnom internet veze hosta.

 3. Po mogućstvu, testiranje ulaznih i izlaznih usluga treba uraditi na mreži izolovani testiranje sa probni Office 365 zakupca.

  • Druga mogućnost je testiranje može izvršiti na mreži za proizvodnju ako klijenta je pilota ili je još uvek ne koristite Office 365.

  • Druga mogućnost je testiranje može biti izvršena tokom proizvodnje struje koji je podešen na stranu za testiranje i nadgledanju samo.

  • Druga mogućnost je testiranje mogu se izvršiti tako što ćete proveriti usmerava za svaku uslugu na svakom čvor ruter layer 3. Ovaj pripravnosti bi trebalo da se koristi samo ako nema drugih testiranje je moguće jer nedostatak preglede predstavlja rizik.

Raspoređivanje proceduru trebalo bi da pokret malim grupama osoba po fazama da biste omogućili za testiranje pre nego što primenite većim grupama osoba. Sledi nekoliko načina da organizuju primenu sistema ExpressRoute.

 1. Podešavanje ExpressRoute sa Microsoft viri i usmeravanje oglasi prosleđen jednog hosta samo za organizovali testiranja.

 2. Reklama usmerava na mrežu ExpressRoute jedne mreže segment u početku i razvijte usmeravanje oglasi tako što ćete segment mreže ili region.

 3. Ako primenite Office 365 po prvi put, koristite ExpressRoute mreže primenu kao pilot za mali broj osoba.

 4. Ako koristite proxy serveri, takođe možete da konfigurišete probna PAC datoteka za usmeravanje mali broj osoba koje će ExpressRoute sa testiranjem i povratne informacije pre nego što dodate više.

Sprovođenje plana trebalo bi da listu svih primenu procedure koje treba preduzeti ili komande koje treba da se koristi za primenu umrežavanja konfiguraciju. Kada sve promene koje primaju trebalo bi da bude napisan primenu plan koji je napisan unapred i peer vreme prekida mreže pristigne rediguje. Pogledajte naše uputstva na tehničke konfiguraciju ExpressRoute.

 • Ažuriranje SPF TXT zapise ako ste promenili IP adrese za sve lokalne servere koji će nastaviti da šaljete e-poštu.

 • Ažuriranje DNS stavke za lokalnu servere ako ste promenili IP adrese prilagođava novom NAT konfiguracijom.

 • Uverite se da se pretplatite na RSS feed za Office 365 krajnje tačke obaveštenja da biste zadržali sve usmeravanje ili proxy konfiguracije.

Kada se dovrši ExpressRoute primene procedure u probnom planu treba izvršiti. Trebalo bi da budete prijavljeni rezultate za svaku proceduru. Morate da uključite procedure za vraćanje na originalni okruženje za proizvodnju u slučaju da se rezultati testa plana ukazuju na sprovođenje nije uspela.

Testiranje proceduru treba da uključite testovi za svaku uslugu izlazni i ulazni mreže za Office 365 koji će koristiti ExpressRoute i onih koje neće biti. Procedure treba da uključite testiranje iz svake jedinstvene mrežne lokacije, uključujući korisnike koji nisu lokalno na korporativni LAN.

Neki primeri testiranje aktivnosti uključuju sledeće.

 1. Ping iz u lokalnom ruter u ruter operator za mrežu.

 2. Proverite valjanost 500 + Office 365 i CRM Online IP adrese oglasi primiće u lokalnom ruter.

 3. Proverite valjanost Vaš ulazni i izlazni NAT funkcioniše između ExpressRoute i interne mreže.

 4. Proverite valjanost da usmerava na svoj NAT su se rasporedu iz u ruter.

 5. Proverite valjanost da ExpressRoute prihvatila vaše reklamiranu prefiksa.

  • Koristite sledeću komandu da biste potvrdili planinske oglasi:

  • Get-AzureRmExpressRouteCircuitRouteTable -DevicePath Primary -ExpressRouteCircuitName TestER -ResourceGroupName RG -PeeringType MicrosoftPeering
 6. Proverite valjanost svoju javnu IP NAT opseg ne rasporedu korporaciji Microsoft kroz ExpressRoute ili javnom Internet mrežom štampane osim ako to određeni podskup veći opseg ćelija kao u prethodnom primeru.

 7. ExpressRoute kolo su u paru, proverite valjanost da se koriste oba BGP sesije.

 8. Podešavanje jednog hosta unutar vaše NAT i koristite ping, tracert i tcpping da biste testirali povezivanja preko novi krug na hosta outlook.office365.com. Alternativno, možete da koristite alatke kao što su Wireshark ili Microsoft mreža Monitor 3.4 u ogledalu port da MSEE da biste proverili da li ste može da se poveže sa IP adrese povezane sa outlook.office365.com.

 9. Testirajte aplikacije nivoa funkcionalnosti za Exchange Online.

  • Testiranje Outlook nije u mogućnosti da se poveže sa Exchange Online i slanje/prijem e-pošte.

  • Testiranje Outlook nije u mogućnosti da koristi režimu rada na mreži.

  • Testirajte pametnom telefonu mogućnost povezivanja i slanje/prijem.

 10. Testiranje nivoa funkcionalnost aplikacije za SharePoint Online

  • Testirajte OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju.

  • Testirajte SharePoint Online web access.

 11. Testirajte aplikacije nivoa funkcionalnosti za Skype za posao poziva slučajeve:

  • Pridružite se konferencijski poziv kao ovlašćenog korisnika [Pozovi započeo krajnjeg korisnika].

  • Pozivanje korisnika u konferencijski poziv [pozivnice poslate sa MCU].

  • Pridruživanje konferenciji kao Anonimni korisnik koristi Skype za posao Veb aplikacije.

  • Pridruživanje pozivu sa žičnu vezu PC, IP telefon i mobilni uređaj.

  • Poziv na čekanje da spoljni korisnik o poziv PSTN validaciju: poziv dovrši, kvalitet poziva prihvatljiv, povezivanja prihvatljiv.

  • Proverite status prisutnosti za kontakte se ažurira za oba članova zakupca i spoljnim korisnicima.

Asimetrično usmeravanje je najčešći primenu problem. Evo nekih uobičajenih izvora da biste potražili:

 • Korišćenje na otvori ili ravnom mrežna topologija usmeravanje bez izvora NAT na mestu.

 • Ne koristite SNAT da biste usmerili na ulazne usluge putem Interneta i ExpressRoute za povezivanje.

 • Ne testira ulazni usluga na ExpressRoute na mreži testiranje pre primene široko.

Primena ExpressRoute povezivanja putem mreže

Faza primene jedan segment mreže istovremeno, postepeno snima se mogućnost povezivanja na različite delove sa mrežom pomoću plan da biste se vratili za svaki novi segment mreže. Ako sa primenom je poravnata sa primenu usluge Office 365, prvi put primenite Office 365 pilot korisnika i proširivanje odatle.

Prvo za test, a zatim za proizvodnju:

 • Pokrenite primenu korake da biste omogućili ExpressRoute.

 • Testirajte se vidite sa mrežom usmerava su kao što je očekivano.

 • Izvršite testiranje u svakoj usluzi ulaznih i izlaznih.

 • Vraćanje ako otkrijete probleme.

Sada kada imate dovršenom plan na papiru je vreme za testiranje u malim skalu. U ovaj test će da uspostavite jednu ExpressRoute vezu sa Microsoft Peering testiranje podmreže na lokalnom mrežom. Možete da podesite probnu verziju sistema Office 365 zakupac sa povezivanjem i iz testiranje podmreže i uključite sve odlazne i dolazne usluge koje planirate da koristite u proizvodnji u testiranje podmreže. Podešavanje DNS za testiranje mreže segment i uspostavite sve dolazne i odlazne usluge. Izvršite testiranje plan i proverite da li ste upoznati sa usmeravanje za svaku uslugu i usmeravanje Razdeljivanje.

Dok ne dovršite stavke gorenavedenu, potvrditi oblasti da dovršite i sigurni ste i vaš tim pregledaju ih pre izvršavanja primene i testiranje planova.

 • Lista izlazni i ulazni usluge koje su uključene u promene mreže.

 • Globalne mreže arhitektura dijagram koji prikazuje izlazne internet i ExpressRoute sastanak-ja lokacije.

 • Usmeravanje dijagram mreže demonstrira različite mrežne putanje koristi za svaku uslugu primenjen.

 • Raspoređivanje plan sa korake da biste primenili promene i vraćanje ako je potrebno.

 • Probni plan za testiranje svake usluge Office 365 i mreže.

 • Dovršeni papira validaciju proizvodnje usmerava za ulaznih i izlaznih usluge.

 • Dovršeni probni preko segment mreže testa, uključujući dostupnost testiranje.

Odaberite stavku u prekidima prozor koji je dovoljno da biste pokrenuli kroz čitavu primenu plan i probnom planu, malo vremena za rešavanje problema i vremena za preskakanje ako je potrebno.

Upozorenje: Zbog složene prirode usmeravanje preko interneta i ExpressRoute, preporučuje se dodatne bafer vreme je dodata ovaj prozor rukovanja rešavanje problema sa složenim usmeravanje.

QoS potrebno je da bi dobio pogodnosti glas i sastanka za Skype za posao Online. Možete da konfigurišete QoS nakon što ste imaju osigurali da ExpressRoute mrežna veza ne blokira bilo koju od na druge pristup usluzi Office 365. Konfiguracija za QoS je opisana u članku ExpressRoute i QoS u programu Skype za posao Online .

Rešavanje problema na primenu

Prvo da je na korake u ovom vodiču za primenu su neki Propušteni u planu primenu? Vratite se i pokrenite dalja mali mrežno testiranje ako je moguće da kopirate grešku i otklanjanje grešaka ga tamo.

Identifikujte koji dolaznih i odlaznih usluga nije uspela tokom testiranja. Pronađite posebno IP adrese i podmreže za svaku uslugu koja je bila neuspešna. Samo napred i provesti dijagram topologije mreže na papiru i provere valjanosti za usmeravanje. Proverite valjanost posebno gde ExpressRoute usmeravanje je objavljeno da provera tu usmeravanje tokom prekid struje ako je moguće sa tragove.

Pokrenite PSPing sa za praćenje mreže za svakog klijenta krajnje tačke i procena izvorne i odredišne IP adrese da biste proverili da su kao što je očekivano. Pokrenite telnet u bilo kom host pošte koje ponudi na port 25 i potvrdite da je SNAT skriva originalna IP adresa izvora ako očekuje se.

Imajte na umu da tokom primene usluge Office 365 sa vezom ExpressRoute ćete morati da obezbedite obe mreže konfiguracija za ExpressRoute optimalno dizajniran i druge komponente ste da optimizuje i na mreži kao što su klijentskim računarima. Pored upotrebe ovaj Vodič za planiranje da biste rešili korake koje ste možda propustili, takođe pisali smo Planiranje za Office 365 rešavanja problema sa performansama .

Evo kratke veze možete koristiti da se vrati: https://aka.ms/implementexpressroute365

Srodne teme

Mrežnog povezivanja u sistemu Office 365
Azure ExpressRoute za Office 365
Upravljanje ExpressRoute za Office 365 povezivanja
usmeravanja sa ExpressRoute za Office 365
planiranjemreže sa ExpressRoute za Office 365
pomoću BGP zajednica u ExpressRoute za Office 365 slučajeve (pregled)
medija kvaliteta i performansi mreže povezivanja u programu Skype za posao Online
Optimizacija mreže za Skype za posao Online
ExpressRoute i QoS u programu Skype za posao Online
poziva toka pomoću ExpressRoute
Office 365 Podešavanje performansi pomoću osnovne podatke i performanse istorije
Planiranje za Office 365 rešavanja problema sa performansama
Office 365 URL adrese i opsezi IP adresa
Office 365 mreže i podešavanje performansi

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×