Sortiranje tabele podataka u programu OneNote

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: 


Ako umetnete tabelu u vaše OneNote beleške, informacije o tabeli možete da sortirate po abecednom ili numeričkom redosledu.

  1. Kliknite na bilo koju ćeliju u tabeli.

  2. Izaberite stavke Raspored > Sortiraj, a zatim izaberite opciju Sortiraj po rastućem redosledu ili Sortiraj po opadajućem redosledu.

    Napomene: 

    • Da biste sortirali više redova u tabeli, a ne čitavu tabelu u isto vreme, izaberite redove koje želite da sortirate i izaberite stavke Raspored > Sortiraj > Sortiraj izabrane redove.

    • Da biste podesili da određeni red u tabelama bude mesto početka sortiranja, izaberite ga i izaberite stavke Raspored > Sortiraj > Red zaglavlja

Ako imate instaliran na istom računaru kao OneNote Excel, možete da konvertujete svaku tabelu u beleške u Excel unakrsnu tabelu. Kliknite na tabelu, a zatim kliknite na dugme raspored > konvertovanje Excel unakrsnu tabelu. Kada kliknete dvaput na dugme Uredi u ugrađena unakrsna tabela koja se pojavljuje, ona će se otvoriti u programu Excel.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×