Snimanje i objavljivanje emitovanja Skype sastanka

Snimanje i objavljivanje emitovanja Skype sastanka

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sve Skype sastanak prenosa zapisuju automatski tako da učesnici i osobe koje propustili sastanak možete kasnije da pogleda.

Takođe je moguće da biste kreirali datoteku koji se mogu preuzeti MP4 sastanka. Ovo je sjajna opcija ako želite da objavite video na vaš Office 365 video portal ili neke druge video kanala.

Zapis koji se mogu preuzeti MP4 datoteke

 1. Planiranje sastanka tako što ćete otići na portalu emitovanja Skype sastanka. Planiranje uputstva, u članku Planiranje za emitovanja Skype sastanka.

 2. Na dnu stranice postavki sastanka , uverite se da biste kreirali video snimak za preuzimanje (ovo je podrazumevano izabrano).

  Snimak ekrana i omogući sastanka za potvrdu na stranici detalji o sastanku. Ovo je potvrđen izbor podrazumevano.
 3. Ako želite video budu dostupni na zahtev, uverite se da se video na zahtev je dostupan posle sastanka (ovo je takođe podrazumevano potvrđen i možete da promenite postavku pre posle sastanka).

  Ako opozovete izbor u polju za potvrdu napraviti video na zahtev je dostupan posle sastanka , korisnici će samo moći da gledate prenos dok je još uvek pokrenut. I dalje može da se pridruže kasnije i videli celu emitovanje. Međutim, ako korisnici pridružite nakon što se završio emitovanje, one neće biti možete da vidite emitovanje.

Važno: Nakon na emitovanja Skype sastanka, će ostati dostupni za preuzimanje za 180 dana. Kada to vreme, on će biti uklonjen iz usluge. Preporučujemo da preuzmete neki snimci pre 180 dana.

Preuzmite snimljene sastanke

Kada se preuzimanje dostupna, videćete vezu u rezimea sastanka.

 1. Idite na portalu emitovanja Skype sastanka.

 2. U odeljku Ended , izaberite sastanak.

 3. Kliknite na dugme Preuzmi video zapis.

 4. Objavljivanje na Office 365 portal tako što ćete pratiti korake u Kreiranje kanala u usluzi Office 365 video i upravljanje.

Preuzmite izveštaj o sastanka

Izveštaj sastanak uključuje sesiju ID-ova, učesnika imena i e-adrese, informacije o pregledaču, datuma i vremenske oznake, aktivnosti (spoj, igra, Pauziraj) i jezika.

 1. Idite na portalu emitovanja Skype sastanka.

 2. U odeljku Ended , izaberite sastanak.

 3. Kliknite na dugme Preuzmi izveštaj o sastanka.

 4. Kada budete upitani da li želite da otvorite ili sačuvate izveštaj, kliknite na željenu opciju. Podrazumevano, izveštaji čuvaju se do preuzimanja datoteke, ali možete da navedete bilo koje lokacije.

Takođe pogledajte

Emitovanja Skype sastanka pomoći

Šta je to emitovanje Skype sastanka

Upravljanje događajem emitovanja Skype sastanka

Pridruživanje emitovanju Skype sastanka

Korišćenje Bing puls na vaš emitovanja Skype sastanka

Dodavanje Yammer feeda na emitovanja Skype sastanka

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×