Smernice za neželjenu poštu korporacije Microsoft

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Microsoft zabranjuju upotrebu usluge na način koji je povezan sa prenos, distribuciju ili isporuku neželjene masovne ili neželjene e-pošte („bezvredne e-pošte”). Ne mogu da koristite uslugu da biste poslali bezvredne e-pošte. Takođe možete ne isporučuj bezvredne e-pošte ili dovode do bezvredne e-pošte da je isporuči bilo kog Microsoft usluga, Veb lokacije ili klijenta.

Pored toga, e-pošta poslata ili izazvala za slanje, ili preko usluga možda neće:

  • koristiti ili sadržati nevažeća ili krivotvorena zaglavlja;

  • koristiti ili sadržati nevažeća ili nepostojeća imena domena;

  • upotrebiti bilo koju tehniku za netačno prikazivanje, skrivanje ili sakrivanje bilo kojih informacija pri identifikovanju tačke porekla ili putanje prenosa;

  • koristiti ostale načine adresiranja u svrhe obmane;

  • Korišćenje nezavisnih Internet imena domena ili prenesem iz ili preko nekog trećeg lica opreme bez dozvole od treće lice;

  • sadržati lažne ili obmanljive informacije u temi poruke ili imati bilo kakav lažni ili obmanljivi sadržaj;

  • biti neusaglašena sa dodatnim tehničkim standardima opisanim ispod;

  • u suprotnom krši Microsoft ugovor o usluzi.

Microsoft ne dozvolite prikupljanja, traženje ili kolekciju e-adrese ili druge informacije iz ili putem usluge. Microsoft ne dozvoljava ili dozvolite drugima da koristite uslugu za prikupljanje, kompajlirate ili pribaviti informacije o njegovih klijenata ili pretplatnika, uključujući, ali nije ograničeno na pretplatnika e-adrese, koje su korporacije poverljivim i privatne informacije. Korišćenje usluge podleže takođe Izjava o privatnosti i Microsoft ugovor o usluzi.

Microsoft ne dozvoljava ili pokušaj korišćenja usluge na način koji može da ošteti, Onemogući, preoptereti ili uticati na bilo koji vid usluge ili da ometa korišćenje i uživanje u bilo koju uslugu nekoj drugoj strani.

Ako Microsoft smatra da neovlašćeno ili neispravne koristi se pravi od bilo koju uslugu, to može, bez obaveštenja, preduzmete tako kao, u diskreciji, smatra, uključujući blokiranje poruka od određenog Internet domen, server pošte ili IP adresa. Microsoft može odmah prestati sa svakim nalogom na bilo koju uslugu koja određuje u diskreciji, prenosi ili drugi način povezana sa bilo koje e-pošte koja krši ove smernice.

Ništa u ovu smernicu nije predviđeno da odobrite pravo na prenos ili slanje e-pošte da biste ili putem usluge. Greška prilikom primene ovih smernica u svakoj instanci ne znači odricanje od prava korporacije Microsoft.

Neovlašćene upotrebe usluge u vezi sa prenosom neželjene e-pošte, što obuhvata i prenos e-pošte u krši ove smernice, može dovesti do građansku, kriminalne ili administrativne kazne protiv pošiljaoca i njegovih pošiljaoca.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×