Smanjivanju količine bezvredne pošte u prijemnom poštanskom sandučetu na lokaciji Outlook.com

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Bezvredne e-pošte je bilo koju vrstu e-poruku koja ne želite i se prijavili da primate. Neke bezvredne e-pošte je naporan, ali bezopasan. Da, ali neke bezvredne e-pošte može biti deo e prevara krađe identiteta ili druge vrste prevare. Da biste zadržali bezvredne e-pošte iz prijemnog poštanskog sandučeta, sledite ove jednostavne savete ovde pomenutom.

Saveti za smanjivanju količine bezvredne pošte

Ako vidite povećava bezvredne e-pošte, Evo nekoliko saveta možete da koristite da biste smanjili količinu bezvredne e-pošte koju u prijemnom poštanskom sandučetu.

Deljenje e-adrese samo sa osobama koje znate

Izbegavajte objavljivanje e-adrese na društvenog umrežavanja lokaciji u velikim Internet direktorijuma i posao objavljivanje Veb lokacije. Ne čak i objavili ga na svoje Veb lokacije, osim ako ne možete ga sakriti kao što je opisano u Maska e-adrese.

Zanemarivanje neželjene e-pošte ili trenutne poruke

Bezvredne pošte obogatiti (i pravi listama kontakata,) prilikom kupovine njihove „proizvodi”. Ne odgovori bezvredne e-pošte (čak i da otkažete pretplatu), kupite ništa od nepoznate preduzeća ili pristane na čekanje ili prenesete novca za svakoga. Pazite na poruke koje se pojavljuju iz Microsoft i koja traži lozinku ili da zatvorite svoj nalog ili ističe lozinku. To su vrednost false.

Potražite unapred izabranih polja za potvrdu

Kada kupujete na mreži, preduzeća ponekad unapred potvrdite izbor u poljima za koji ukazuju na to koji slažem se da je u redu da prosleđena ili e-adrese na odgovorni zabave. Bilo mudro o tome kada da se pretplatite na bilteni e-pošte i o tome koje vrste e-poruke ste spremni da primate. Uverite se da opozovete izbor u polju za potvrdu ako ne želite da budu kontaktirani.

Čitanje smernica za privatnost

Kada se prijavite za usluge zasnovane na Vebu kao što su bankarskih, kupovinu ili biltene, pažljivo pročitajte smernice za privatnost pre nego što unesete e-adresu pa ne nenamerno slažete se da biste delili poverljivim informacijama. Smernice za privatnost treba za prikaz strukture termina i okolnostima u vezi sa ako ili kako će lokacije deljenje informacija. Ako na Veb lokaciji ne objavite izjavu o privatnosti, razmislite o primenjivanju preduzeće na drugim mestima.

Maskiranje e-adrese

Kada ste objavili na oglasnoj tabli, diskusione grupe, sobe za ćaskanje ili druge javne Veb stranice, ispisivanje celu e-adresu, na primer, kerimills na primer tačke com. Ovaj način osobe mogu tumačenje adresu, ali ne može da automatski programi koje često koristite bezvredne pošte.

Poboljšanje računarske bezbednosti

Možete značajno da smanjite rizik od hakera, virusa i crva ako imate zaštitni zid, redovno Windows i Microsoft Office softver i instalirate antivirusni i antispajver softver (i sve Redovno ažuriranje).

Više informacija o tome kako da biste zadržali bezvredne e-pošte iz prijemnog poštanskog sandučeta, pogledajte pomoć zadržite bezvredne e-pošte iz prijemnog poštanskog sandučeta na lokaciji Outlook.com.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×