Slučajne preprekama: Šta Outlook ne može da uradi

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

To se desilo sa svima: odjednom računaru neće da vam omogućavaju da izvršite radnju (uvek) koja je važno da dovršite zadatak. Mentalno traženje objašnjenja za nekoliko sekundi, a zatim se na monitoru i pitajte accusingly, „Zašto koje ne mogu da uradim”?

Najčešće problem je samo procedurama kompletno. Da, ali ponekad ne možete da radite morate da uradite zato što, ne možete.

Outlook možete uraditi mnogo; Postoje ljudi koji žive svoj život u programu Outlook, koji skoro svaku stranu života prolaze kroz njene komunikacije i mogućnosti planiranja. Ipak, realnost je da postoje neke stvari koje Outlook ne može da uradi. U nekim slučajevima, to je tako dizajniran. Ponekad je neočekivana tako što ćete u suprotnom veoma detaljan dizajnera Outlook i planeri. Ne postoje mnoge od ovih prepreka produktivnost, ali prođimo kroz nekoliko. Možda će vam objašnjenje za zašto su ispituje vaš računar.

Nekoliko mesta Outlook zaglavi

Organizovanje sastanaka

Prikazi i fascikle

Liste distribucije i e-pošte

Nismo patiš

Organizovanje sastanaka

Outlook za centralnu svrhu je strukture i organizacije. Zbog toga ga očekuje neke stvari sa učesnicima sastanka, a ima i dalje viša očekivanja organizatorima sastanka.

 • Ulogu organizatora nije moguće preneti.

  Kada neko ima organizovane na sastanku, oni su organizator dok je sastanak gotov. Neko drugi ne može da prihvati sastanak organizatora uloga ako organizator originalne ne može da prisustvuje. Samo zaobilazno rešenje je da izbrišete originalnog sastanka i opet izdati pozivnice. Ovo je velike i složene problem u dizajn i programiranje potrebni da podesite da radi...

 • Sastanak ostaje u kalendaru organizatora.

  Sastanak nije moguće izbrisati iz organizatora, kalendar, čak i ako ne može da prisustvuje organizatora, jer je organizator jedini koji mogu da promene na sastanak. Ovaj zid je dizajniran posebno za i primenjena u programu Outlook 2007.

 • Sastanci koje odbijete ne postoje.

  Ako ste odbijanje sastanka, nestaje iz kalendara. Ako želite da pratite sve u grupu sastanaka, moraćete da biste potražili drugi način da biste uključili onima koje su vam odbije.

 • Poziv za sastanak je posebne e-poruke.

  Trenutno ne možete da odgovorite na e-poruku sa pozivom za sastanak. Ovo je frustraciju za veliki broj korisnika.

Vrh stranice

Prikazi i fascikle

Outlook nudi veliki broj mogućnosti za prilagođavanje, ali postoji nekoliko oblasti gde je trenutno primenjuje uzdržanost.

 • Lista fascikli su sortirani po abecednom redu.

  U oknu za navigaciju na krajnjoj levoj strani programa Outlook, možete slobodno da prerasporedite „Omiljene fascikle” u pošti i prečica dugmadi na dnu koje vas odvesti na između funkcije programa Outlook. Ali na listi koje vidite u „Fascikli pošte” i „Lista fascikli” – uključujući prijemno poštansko sanduče "," radne verzije "," Poslate stavke "i" Izbrisane stavke sa organizacionim fasciklama koje ste kreirali – su sortirani po abecednom redu, a to je kako ona ostaje. Ako želite da biste otišli na problem, možete da preimenujete fascikle, ali vodite računa o funkciji programa Outlook (npr izbegnete preimenovanje „Prijemno poštansko sanduče”) i pravila koje ste možda podesili.

 • Svaka fascikla ima sopstveni prikaz.

  Možete da promenite prikaz svih fascikli - prijemno poštansko sanduče može da izgleda drugačije od poslate stavke ili ličnih fascikli. Ali možete da promenite prikaz samo za svaku fasciklu pojedinačno, ne možete da primenite promene više fascikli u isto vreme.

 • To je font okno za navigaciju.

  Nije moguće promeniti stil, veličinu i boju tipa na spisku fascikli. Žao nam je.

Vrh stranice

Liste distribucije i e-pošte

Na svetu su danas bitne e-pošte, a to je oblast gde svetli Outlook. Ipak, postoje neke funkcije korisnici i dalje san.

 • Liste distribucije stiže iz kontakata.

  Da bi bilo korisno da imate mogućnost da se pošiljaocu e-pošte direktno na listu distribucije – na primer, neko odgovaranje na ponude za bilten. Ali Outlook želi da kreirate liste distribucije sa kontaktima, tako da prvo morate da dodate pošiljaoca adresara u kontakte. Ako biste radije ne kontakata, možete da uspostavite adresara posebno za svrhu tako što ćete kreirati novu fasciklu u fascikli "Kontakti".

 • Kontakti su osobe.

  Kao što ste pročitali ranije u ovom članku, morate da biste dodali pošiljaoca e-pošte kontakte pre nego što možete da odete u listi distribucije. Dakle, bilo bi pametno da budete u mogućnosti da biste potražili takvo pošiljalaca i dodate ih masovno u kontakte. Naravno da bi. Ali Outlook me obaveštava da morate da pojedinačno Dodavanje pošiljaoci e-pošte u kontakte.

 • Svaka poruka se šalje samo jednom.

  Neke osobe recimo da bi hteli da biste podesili periodični poruku, primer, da biste poslali podsetnike. Outlook ne radi, ali postoje nezavisnih proizvođača programske dodatke koje omogućavaju tu funkciju.

Vrh stranice

Znamo za vaše muke

Shvatamo frustraciju blokade. Outlook planiranje i dizajniranje tima je saslušala žalbe i komentare o ovim preprekama neke od njih mogu ući diskusija promena budućih verzija programa Outlook. U međuvremenu, je ovde ovaj članak vam pomaže da izbegnete neke buduće trenutke sekiracija. Zato što smo stvarno ne dopada kada ste i monitora računara su viиete jedno na drugo.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×