Slika niske rezolucije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

rasterska slika slika ima efikasne rezolucija koja je manja od 96 tačaka po inču (dpi). Ako ne otkloni, slike će izgledati izobličeno prilikom štampanja publikacije na štampaču visoke rezolucije ili podešavanje slike.

Da biste pronašli i izabrali stavku, kliknite na poruku o grešci u oknu zadataka Kontrolora dizajna , kliknite na strelicu i zatim kliknite na dugme Idi na ovu stavku.

Ručno ispravljanje

Da biste rešili ovaj problem, ručno, zamenite niske rezolucije slike visoke rezolucije kopiju slike ili sa različitim visoke rezolucije slike.

  1. Kliknite desnim tasterom miša na sliku niske rezolucije u publikaciji, postavite pokazivač Promeni slikui zatim kliknite na dugme Iz datoteke.

  2. U dijalogu Umetanje slike Pronađite fasciklu koja sadrži visoke rezolucije sliku koju želite da umetnete, a zatim izaberite datoteku slike.

  3. Uradite nešto od sledećeg:

    • Da biste ugradili sliku, kliknite na dugme Umetni.

    • Da biste povezali sliku sa datotekom slika na čvrstom disku, kliknite na strelicu pored dugmeta Umetni, a zatim kliknite na dugme Poveži sa datotekom.

Takođe pogledajte

Saveti za rad sa slikama u programu Publisher

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×