Slika ne sadrži alternativni tekst

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Slike u publikaciji Veb ne sadrži alternativni tekst koji opisuje sliku.

Napomena: Uklonjen je mogućnost da kreiraju nove Veb publikacije u programu Microsoft Publisher 2010 i novije verzije. Međutim, ako otvorite postojeću publikaciju Web Web kartica će se pojaviti na traci daje vam pristup Web alatke za ažuriranje postojećih Web publikaciju.

Alternativni tekst (naziva se i ALT tekst) je koristan za posetioce Web lokacija koje imaju samo tekst Veb pregledača ili veza spora koji isključiti prikaz grafike ili one koji koriste softver za čitanje sa ekrana.

Da biste pronašli i izabrali stavku, kliknite na poruku o grešci u oknu zadataka Kontrolora dizajna , kliknite na strelicu i zatim kliknite na dugme Idi na ovu stavku.

Automatsko ispravljanje

Dodavanje alternativnog teksta     Izaberite ovu opciju da biste otvorili karticu Alternativni tekst u dijalogu Oblikovanje slike , a zatim otkucajte alternativni tekst koji želite.

Nakon što ste objavili publikacije na vebu, možete da vidite alternativni tekst kada postavite pokazivač na sliku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×