Slanje prezentacije na redigovanje

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pre nego što pošaljete prezentaciju na redigovanje, morate da uključite sve povezane datoteke u e-poruke, delite fasciklu ili disk ili ugradili povezane datoteke u prezentaciji.

Savet: U programu Microsoft PowerPoint 2010, više autora možete istovremeno raditi na istu prezentaciju uskladištenu na serveru, u procesu koji je poznat kao koautorstva. Više informacija potražite u članku rad na prezentaciji sa kolegama u isto vreme.

 1. Otvorite prezentaciju koju želite da pošaljete na redigovanje.

 2. Uradite nešto od sledećeg:

  Pošalji na redigovanje pomoću programa Microsoft Outlook

  1. U meniju datoteka postavite pokazivač na stavku Pošalji, a zatim kliknite na dugme Primaocu pošte (za redigovanje).

  2. U poljima za i Cc unesite e-adrese redaktorima i zatim kliknite na dugme Pošalji Slika dugmeta .

   Savet

   Ako želite da dodate krajnji rok ili podsetnik u e-poruku, kliknite na dugme Praćenje Slika dugmeta , a zatim izaberite željene opcije.

  Slanje na redigovanje pomoću drugih programa za e-poštu, mrežnom serveru ili diskovi

  1. U meniju Datoteka izaberite stavku Sačuvaj kao.

  2. U polju ime datoteke preimenujte prezentaciju tako da ukazuje na redaktora koje želite da pregledate ovu kopiju i u okviru Sačuvaj kao tip izaberite stavku prezentaciju na redigovanje, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

  3. Uradite nešto od sledećeg:

   • Ako želite da koristite drugi programi za e-pošte za slanje prezentacije na redigovanje, sačuvajte datoteke svih redaktora u fascikli na računaru, a zatim pošaljite kopiju prezentacije svakog redaktora redaktora pomoću procedure programa e-pošte za slanje e prilog u e-pošte.

   • Ako želite da koristite mrežnom serveru za slanje prezentacije na redigovanje, sačuvajte sve redaktorske kopije prezentacije u deljenoj fascikli na lokalnom mrežnom serveru. Da biste izbegli dva redaktori menja istu kopiju prezentacije, obavestite redaktorima da pregledate kopiju prezentacije koju ste odredili za njih da pregledate.

   • Ako želite da koristite diskovi za slanje prezentacije na redigovanje, sačuvajte sve redaktorske kopije prezentacije na disku, a zatim distribuirajte diskovi odgovarajućim redaktora.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×