Slanje poruka u Skype za poslovne korisnike iz timova

Slanje poruka u Skype za poslovne korisnike iz timova

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U ovom članku

Slanje poruke

Grupno ćaskanje

Skype za posao protiv timova

Slanje poruke u Skype za posao korisnika

Suživota i međuoperativnost između timovima i Skype za posao određuje TeamsUpgrade režima. Svi koji koriste Skype za posao je dodeljen TeamsUpgrade režimu, podrazumevano ili izričito tako što ćete im administrator. Ako dodeljuju koegzistencija režim, ćete moći da primate poruke koje šaljete ih iz unutar timovima. Samo ih traže u timovima, otkucajte poruku i pošaljite ga na putu. Videćete Skype za posao ikona pored ćaskanje na spisku ćaskanje.

Dodatne informacije o TeamsUpgrade režima: https://docs.microsoft.com/en-us/microsoftteams/coexistence-chat-calls-presence

Grupno ćaskanje sa Skype za poslovne korisnike

Nažalost, grupne poruke nije moguće poslati osobama pomoću programa Skype za posao. Međutim, svaki put kada neko pozove grupni razgovor sa Skype za posao, dobićete obaveštenje u timovima. Zatim ćete moći da se pridruži razgovoru u programu Skype za posao.

Skype za posao protiv timova

Možete da razgovor sa nekim na Skype za posao iz unutar timovima je kul, ali koje ćete biti nedostaju na zabavna stvari kao što su emoji priloženih datoteka i kartice.

Ako želite da ćaskanje jedan na jedan sa nekom osobom koja koristi Skype za posao, možete odmah da to iz aplikacije za mobilne uređaje. I dok je to kul, imajte na umu da koje ćete biti nedostaju na zabavna stvari kao što su emoji priloženih datoteka i kartice.

Ne možete da imate grupno ćaskanje sa ljudima koji koriste Skype za posao još. Radimo na tome.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×