Slanje ograničenja u Outlook.com

Da biste zaštitili od zloupotreba od pošiljalaca bezvredne pošte, Outlook.com ograničava broj e-poruka koje možete da pošaljete u jednom danu, kao i broj primalaca za jednu poruku. Za svaku osobu, Outlook.com izračunava pošiljaoca "reputacija", koja je zasnovana na brojnim faktorima, uključujući koliko je ta osoba imala svoj nalog i da li primaoci njihovih prethodnih e-poruka nisu označili da su one bezvredne. Ove ograničenja zasnovane na reputaciji mogu da se promene u zavisnosti od volumena i tipa tekućih nepristupamnih napada. 

Možete da kupite office 365 Home ili Office 365 ličnu pretplatu da biste dobili veće ograničenje za poruke koje šaljete. Pošiljalaca bezvredne pošte obično nisu voljni da pokrivaju troškove pretplate što omogućava da se naša ograničenja poboljšavaju. Ograničenja za Office 365 Home ili Office 365 Personal pretplatnicima:

  • Dnevni primaoci: 5.000

  • Maksimalan broj primalaca po poruci: 500

  • Dnevni primaoci bez odnosa: 2.000

"Primalac bez relacije" je neko kome nikada ranije niste poslali e-poštu. Ako treba da pošaljete još e-poruka po danu od gorenavedenih ograničenja, preporučujemo da koristite samostalnog masovnog dobavljača e-pošte nezavisnog proizvođača kao što je SendGrid, Krajarit ili Konstantkontakt.

Takođe pogledajte

Vrhunske Outlook.com funkcije za pretplatnike na Office 365

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×