Slanje ograničenja na lokaciji Outlook.com

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste zaštitili protiv zloupotreba tako što ćete bezvredne pošte, Outlook.com ograničava broj e-poruka koje možete poslati u jedan dan, kao i broj primalaca za jednu poruku. Za svaku osobu Outlook.com izračunava pošiljaoca „reputacije”, koja je zasnovana na nekoliko faktora, uključujući koliko ta osoba ima svojih naloga i da li primalaca njihove poslednje e-poruka obeležena te poruke kao bezvredna pošta. Ova ograničenja na osnovu reputacije možete promeniti u zavisnosti od jačine zvuka i tip tekuće bezvredne napadima.

Možete kupiti na Office 365 Home ili Office 365 Personal pretplatu da biste dobili više ograničenje za poruke koje šaljete. Bezvredne pošte nisu obično spremni da pokrijete pretplatu cene, što omogućava naše plaćene ograničenja da bude veća. Ograničenja za Office 365 Home ili Office 365 Personal pretplatnika su:

  • Dnevni primaocima: 5000

  • Maksimalan broj primalaca po poruke: 500

  • Dnevni nije vezu primaoci: 2000

„Nije odnos primaoca” neko nikada ne šaljete e-poštu pre nego što je. Ako vam je potrebna da biste poslali više e-poruka dnevno od ograničenja prikazan iznad, preporučujemo da koristite nezavisnih proizvođača masovne e-pošte dobavljača kao SendGrid, ExactTarget ili ConstantContact.

Takođe pogledajte

Premium Outlook.com funkcija za Office 365 mogu

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×