Slanje e-poruci odgovora

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Probajte Microsoft Forms Pro.

Kad kreirate anketu, anketu ili test, možete izabrati opciju da biste dozvolili ispitanika da ćete primiti e-pošte potvrditi od njihove odgovore.

Napomena: Potvrda o potvrdi e-pošte je dostupna samo kada vaš ispitanika pripada vašoj organizaciji i proverili ste Zapis imedodatne postavke obrazaca Dugme „Još opcija“ > Postavke > samo osobe u organizaciji može da odgovori .

  1. U obrascu za koju želite da uključite ovu opciju, kliknite na dugme Još postavki obrazaca Dugme „Još opcija“ > Postavke.

  2. U odeljku Opcije za odgovore u okviru obaveštenja, potvrdite izbor Pošalji e-poruci ispitanicima.

    Opcija za slanje poruka sa obaveštenjem ispitanicima obrasca u programu Microsoft Forms

Kada vaš ispitanik ima popuniti obrazac, opciju, Pošalji mi e-poruci moje odgovora, sada je dostupna ili je kontaktirate.

Opcija za pošaljite sebi e-poruci od svoje odgovore u programu Microsoft Forms

Nakon prosleđivanja odgovore, ispitanika ćete dobiti na potvrda e-pošte, što uključuje Hvala poruku i vezu da biste prikazali njihove odgovore.

E-poruku o potvrdi i veza ka odgovora u programu Microsoft Forms

Napomena: Ako izbrišete anketu, test, ili ankete ili odgovarajuće odgovore, ispitanika više neće moći da pristupite njihove odgovore putem veze primaju u e-poštu potvrde.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×