Skype for Business clients

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da koristite Skype za posao na radnoj površini, mobilnog telefona, tablet računara, pregledača i još mnogo toga. Pronalaženje pomoći za sve ove veze navedene ispod.

Skype for Business Client Resources Landing Page Skype za posao – Windows PC Skype za posao – Windows Phone Veb aplikacija Skype za posao Skype za posao – Android Skype za posao – iOS Skype za posao – Mac Skype za posao za Mix Skype for Business Quick Start Skype for Business Training

Zanima vas šta se sprema za Skype za posao?

  • Emitovanje Skype sastanka Emitovanja Skype sastanka omogućava vam da hostujete sastanke na mreži za do 10 000 učesnika. Da biste saznali više, pogledajte članak Šta je to emitovanje Skype sastanka?.

  • Uključivanje u konferenciju biranjem Uključivanje u konferenciju biranjem omogućava korisnicima kreiranje i prisustvujte sastancima Skype za posao pomoću telefona. Da biste saznali više, pogledajte članak Uključivanje u konferenciju biranjem u usluzi Office 365.

  • PSTN pozivanje PSTN pozivanje omogućava da dodeljujete brojeve telefona korisnika. Da biste saznali više, pogledajte članak Šta zove PSTN?.

Želite da saznate još više o novim funkcijama u Skype za posao online, pogledajte članak:

Takođe pogledajte

Skype blogove

Office blogove

Pregled Skype za posao

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×