Skrivena imena pronađene

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

"Nadzor dokumenta" pronašao skrivena imena u radnoj svesci. Ova imena mogu da skladište skrivene informacija o situacijama "Rešavač". Na primer, kada koristite programski dodatak "Rešavač" za pokretanje scenariju, to može skladištenje informacija o parametrima izračunavanja i druge osetljive podatke kao skrivena imena u radnoj svesci.

Problem

Nadzor dokumenta ne može da ukloni ove skrivena imena za vas.

Preporučeno rešenje

Morate da pokrenete makro da biste uklonili skrivena imena. Više informacija potražite u članku makroa da biste uklonili skrivena imena u aktivnoj radnoj svesci.

Napomena: Ako koristite ovaj makro da biste uklonili skrivena imena, programskih dodataka (kao što je programski dodatak Solver) ili makroi možda neće funkcionisati kao što je očekivano i možda će izgubiti skrivene podatke povezane sa njima. Ovaj makro takođe utiče na sve definisano ime koje je skrivena, ne samo za one koje ste dodali Rešavač.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×