Skrivanje ili prikazivanje kolone (uklanjanje ili Dodavanje kolone)

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada sakrijete kolonu u programu Microsoft Office Project, kolone se samo uklanja iz prikaza, ne brišu iz plana. Takođe, skrivanje kolone ne uklanja sve informacije sa plana.

  1. U list prikazu, izaberite kolonu (polje) koje želite da sakrijete.

  2. U meniju Uređivanje izaberite stavku Sakrij kolone.

Da biste prikazali kolone, morate da umetnete kolonu, kao što biste uradili sa bilo kog novu kolonu. Prilagođeni oblikovanje koje ste primenili na prethodno skrivene kolone će morati da se ponovo primeniti na umetnutih kolona.

  1. U prikazu lista, izaberite kolonu (polje) sa desne strane gde želite da prikažete kolonu. Ako želite da prikažete kolonu kao poslednje kolone, morate da ga umetnete pre poslednje kolone i zatim ga premestite tako što ćete prevući njegov naslov.

  2. U meniju Umetanje izaberite stavku kolone.

  3. Navedite ime polja i naslov, a zatim Poravnaj naslov, Poravnaj podataka, i odredili širinukolone.

  4. Da biste prelomili tekst naslova kolona u sledeći red, potvrdite izbor u polju za potvrdu Zaglavlja prelamanje teksta .

  5. Da biste podesili širinu kolone najduže stavke u koloni, kliknite na dugme Najbolje uklopljeno.

Dugme „Pokreni vodič“

Kreiranje ključni

Napomena: 

  • Da biste brzo podesili širinu bilo koje kolone u prikazu lista tako da se uklopi najduže stavke u koloni, kliknite dvaput na desnu ivicu na naslov kolone. Širina kolone se automatski prilagoditi program tekst u bilo koju ćeliju.

  • Da biste premestili kolonu, kliknite na njegovo ime. Kada se kursor promeni u strelicu sa četiri Razdelni pokazivač , prevucite kolonu na novu lokaciju.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×