Skrivanje ili prikazivanje dugmeta opcije lepljenja

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Excel i Word podrazumevano Prikazivanje dugmeta opcije lepljenja na radnom listu ili dokument koji treba da vam pruži specijalne opcije, kao što su Zadrži u izvornom obliku, prilikom lepljenja sadržaja. Ako ne želite da vidite ovo dugme svaki put kada nalepite sadržaj, možete da isključite ovu opciju.

Ovaj članak objašnjava kako da biste prikazali ili sakrili dugme opcije lepljenja na Računaru. Mac procedure potražite u članku Sakrij ili Prikaži dugme "Opcije lepljenja" na Mac računaru.

  1. Izaberite karticu Datoteka, a zatim kliknite na dugme Opcije.

    Napomena: Ako koristite Excel 2007, kliknite na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , a zatim izaberite stavku Opcije programa Excel ili Word opcije.

  2. U kategoriji Više opcija , u okviru isecanje, kopiranje i lepljenje, potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži opcije lepljenja dugme kada se Nalepi sadržaj da biste sakrili ili prikazali dugme Prikaži opcije lepljenja .

    Napomena: Ako koristite Excel 2007, u polju za potvrdu pod nazivom Prikaži dugmad opcija lepljenja

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×