Skrivanje ili prikaz traka za pomeranje u radnoj svesci

Excel za Office 365, Excel 2019, Excel 2016, Excel 2013, Excel 2010

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Podrazumevana horizontalna i vertikalna traka za pomeranje prikazuju se u programu Excel radna sveska da biste mogli da se pomerate kroz podatke na radnim listovima. Međutim, možete da uključite ili isključite trake za pomeranje po potrebi.

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. Izaberite stavku Opcije, a zatim izaberite kategoriju Više opcija .

  3. U okviru Opcije prikaza za ovu radnu sveskuopozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži horizontalni klizač i Prikaži vertikalnu traku za pomeranje da biste sakrili ili prikazali trake za pomeranje.

  1. Kliknite na dugme Microsoft Office Slika dugmeta , a zatim izaberite stavku Excel opcije.

  2. U kategoriji Više opcija , u okviru Opcije prikaza za ovu radnu sveskuopozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži horizontalni klizač i Prikaži vertikalnu traku za pomeranje da biste sakrili ili prikazali trake za pomeranje.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×