Skladištenje dokumenata tamo gde Office Delve može da im pristupi

Da biste učinili da Delve bude sjajno iskustvo za sve ljude na vašoj mreži, vi i vaše kolege treba da skladištite i delite dokumente tamo gde Delve može da im pristupi: u usluzi OneDrive for Business ili na SharePoint u Office 365.

Ako vidite malo ilinijedan dokument u usluzi in Delve, možete da uskladištite dokumente u usluzi OneDrive for Business i delite ih sa kolegama. Može potrajati (ponekad do sat vremena) pre nego što se novi i otpremljeni dokumenti pojave u Delve za vas i osobe sa kojima ih delite. Kolege neće videti vaše lične dokumente, na primer dokumente koje ste uskladištili u ličnim fasciklama u usluzi OneDrive for Business.

Kreirajte fasciklu i pozovite osobe sa kojima radite da biste delili dokumente.

U usluzi OneDrive napravite fasciklu i delite je
 1. Na vrhu stranice izaberite pokretanje aplikacija Ikona pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 , a zatim stavku OneDrive.

 2. Odaberite stavku Novo > Fascikla.

  Otkucajte ime fascikle, a zatim kliknite na dugme Kreiraj.

 3. Izaberite fasciklu i kliknite na dugme Deli vezu.

  Unesite imena ili adrese e-pošte i kliknite na dugme Deli.

 4. Otvorite fasciklu i otpremite postojeće dokumente ili kreirajte nove.

Kada dodate dokumente u ovu fasciklu, dokumente u usluzi Delve možete da vidite samo vi i osobe koje pozovete i da zajedno radite na njima. Druge osobe neće moći da ih vide.

 • Da biste delili dokumente sa svima u organizaciji, možete kreirati fasciklu pod imenom Deljeno sa svima (ili nešto slično) i unesite Svi u dijalog Deli. Otpremite ili kreirajte dokumente.

  Ako veći mate fasciklu Deljeno sa svima u OneDrive for Business, možete da otpremite ili kreirate dokumente u toj fascikli.

 • Da biste delili pojedinačne dokumente, izaberite dokument u usluzi OneDrive for Business, izaberite stavku Deli vezu, a zatim unesite imena ili adrese e-pošte.

Skladištenje i deljenje dokumenata u sistemu SharePoint u Office 365

Ako dokument predstavlja zajednički napor povezan sa projektom, onda bi bolji izbor bio da ga sačuvate na lokaciji tima.

Za skladištenje i deljenje dokumenata u SharePoint:

 1. Izaberite SharePoint u Office 365 pokretanju aplikacija. (Ili Sajtovi, ako to vidite. Odnose se na isto.)

 2. Idite na lokaciju na kojoj želite da kreirate i otpremite dokumente, npr. na lokaciju tima.

 3. Kreirajte i otpremite dokumente. Svi koji imaju pristup lokaciji mogu da vide dokumente i u usluzi Delve.

Deljenje dokumenata kao priloga u e-porukama.

Dokumenti koji se dele kao prilozi u e-porukama prikazuju se u Delve osobama u prepisci e-porukama. Osobe kojima ste poslali prilog dokument mogu pronaći na vašoj stranici.

Priloge ćete videti u usluzi Delve samo ako koristite Office 365 e-poštu. Prilozi u e-porukama zaštićeni pomoću usluge Rights Management Services (RMS) se neće pojaviti u Delve.

Otpremio sam dokumente, ali ih ne vidim u usluzi Delve.

Može potrajati (nekada do sat vremena) pre nego što se novi i otpremljeni dokumenti pojave u Delve. Kada se oni tamo pojave, sve promene koje napravite na dokumentima trebalo bi da se pojave u usluzi Delve za nekoliko minuta.

Saznajte više o skladištenju i deljenju dokumenata

Takođe pogledajte

Šta je to Office Delve?

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×