Skladište datoteka u timovima

Skladište datoteka u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Datoteke koje delite na kanalu su uskladišteni u SharePoint fascikli svog tima. Koje možete pronaći na kartici " datoteka " na vrhu svake kanala.

Datoteke koje delite u privatnu ili grupno ćaskanje su uskladišteni u OneDrive for Business fascikla i samo se dele sa osobama u taj razgovor. Ovo će biti nalazi u karticu datoteke na vrhu na razgovor.

Napomena: OneDrive datoteke koje vidite u timovima su OneDrive for Business datoteka povezana sa vašim nalogom za Office 365 – ne lične OneDrive. Timovima trenutno ne mogu da se poveže sa ličnim OneDrive. 

Datoteke koje delite na kanalu su uskladišteni u SharePoint fascikli svog tima. Da biste pristupili SharePoint datoteka i fascikli za kanal, idite na kanal i dodirnite stavku datoteke & kartice > datoteke.

Datoteke koje delite u privatnu ili grupno ćaskanje su uskladišteni u OneDrive for Business fascikla i samo se dele sa osobama u taj razgovor. Možete da im pristupite iz OneDrive mobilne aplikacije.

Datoteke koje delite na kanalu su uskladišteni u SharePoint fascikli svog tima.

Datoteke koje delite u privatnu ili grupno ćaskanje su uskladišteni u OneDrive for Business fascikla i samo se dele sa osobama u taj razgovor.

Možete da vidite nedavno korišćene datoteke na SharePoint lokaciji tako što ćete dodirnuti više Dugme „Još“ > datoteke. U meniju izaberite stavku OneDrive i dodirnite stavku Više opcija Izaberite stavku da biste videli više opcija u zaglavlju da biste otvorili i OneDrive aplikaciju da biste otpremili datoteke.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×