Skeniranje bele table, dokumenta, vizitkarte ili fotografije u usluzi OneDrive za iOS

Skeniranje bele table, dokumenta, vizitkarte ili fotografije u usluzi OneDrive za iOS

Sada možete da skenirate bele table, vizitkarte ili dokumente sa aplikacijom OneDrive i automatski ih sačuvate u OneDrive za kasniju upotrebu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Napomena: Video prikazuje funkciju skeniranja na Android uređaju, ali funkcioniše slično za iOS uređaje.

 1. U aplikaciji OneDrivedodirnite stavku Skeniraj Ikona za skeniranje u OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje (možete takođe da dodirnete Dodaj Ikona „Dodaj“ u aplikaciji OneDrive za iOS na vrhu ekrana, zatim dodirnite Skeniraj). (Da biste izašli iz režima skeniranja bez skeniranja ičega, samo dodirnite ikonicu strelice na levo u gornjem levom uglu ekrana.)

 2. Izaberite odgovarajuću brzu postavku (uključeno, isključeno, automatsko ili upaljeno) tako što ćete dodirnuti Flash ikonu u gornjem desnom uglu.

 3. Izaberite Belu tablu, Dokument, Vizitkartu ili Fotografiju, a zatim dodirnite ikonu belog kruga za skeniranje stavke. (Na manjim ekranima ćete možda morati da prevučete nalevo da biste videli opciju fotografije.)

  Opcije prilikom skeniranja putem usluge OneDrive za Android

  Saveti: 

  • Pretplatnici sistema Office 365 imaju opciju za skeniranje više stranica, omogućavajući Vam da kombinujete više skeniranja u jednom PDF-a. Da biste koristili tu opciju, dodirnite stavku Dodaj, a zatim skenirajte sledeći dokument.

  • Maksimalan broj stranica/slika koje mogu da budu skenirane više stranica je 10.

 4. Kada skenirate stavku, možete da je izrezujete, rotirate, dodate tekst ili ga markirate. (Ako niste zadovoljni slikom, dodirnite ikonu strelice na levo u gornjem levom uglu da biste izbrisali skenirani objekat i pokušali ponovo.)

  Opcije za uređivanje skeniranja u OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje za iOS

  Takođe možete da izmenite filter koji ste prethodno izabrali (Whiteboard, dokument, vizitkarta ili fotografiju) ili da promenite režim (prilagođavanja i sivih tonova) tako što ćete dodirnuti filtere na dnu.

  Opcije filtera za skeniranje slika u usluzi OneDrive za iOS

  Opcije režima za skeniranje slika u usluzi OneDrive za iOS

 5. Kada završite uređivanje stavke, dodirnite stavku Gotovo, unesite ime datoteke, a zatim dodirnite dugme Sačuvaj.

  Napomena: Datoteke se automatski čuvaju kao PDF datoteke.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive for Business podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na ikonu OneDrive na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDrive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Imate povratne informacije?
OneDrive UserVoice je mesto za predloge funkcija koje želite da dodamo u OneDrive. Iako ne možemo da garantujemo određene funkcije ili termine, odgovorićemo na svaki predlog sa najmanje 500 glasova.

Idite na OneDrive UserVoice.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×