Sinhronizovanje SharePoint sadržaja sa programom SharePoint Workspace

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Koristite Microsoft SharePoint Workspace 2010, možete da radite sa sistemom SharePoint 2010 lokacija, biblioteka i lista na na stonom ili laptop računaru, da li u ili iz kancelarije. Sinhronizacija promena između računara i sistemu SharePoint server se obrađuju na jednostavan i efikasan način. Koristite SharePoint Workspace 2010 da uštede vreme i pomaže mnogo efikasnije upravljate trudu saradnju.

U ovom članku

Uvod u sinhronizovanje SharePoint 2010 sadržaja sa programom SharePoint Workspace 2010

Šta je sinhronizacija?

Rad sa dokumentima u sistemu SharePoint biblioteke

Rad sa liste podataka

Pretraživanje sadržaja SharePoint Workspace 2010

Ograničenja, izuzeci i rešenja

Sinhronizovanje SharePoint radnog prostora sa SharePoint lokacije

Sinhronizovanje SharePoint radni prostor sa određene biblioteke ili liste

Uvod u sinhronizovanje SharePoint 2010 sadržaja sa programom SharePoint Workspace 2010

Koristite Microsoft SharePoint Workspace 2010, možete da radite sa sistemom SharePoint 2010 lokacija, biblioteka i lista na na stonom ili laptop računaru, da li u ili iz kancelarije. Sinhronizacija promena između računara i sistemu SharePoint server se obrađuju na jednostavan i efikasan način. Koristite SharePoint Workspace 2010 da uštede vreme i pomaže mnogo efikasnije upravljate trudu saradnju.

Kada ste povezani, sinhronizacije može da se automatski pojavljuju u pozadini, iako možete da unesete izmene ručno ako želite. Kada niste povezani – kod kuće, na putu, ili u programu – možete da nastavite da radite na računaru. Kada se vratite na mrežu, SharePoint Workspace 2010 sinhronizuje promene vi i ostali dok ste van mreže.

Na primer, možete da uređujete dokumente, prezentacije, datoteke i liste (Rodom i spoljne) na računaru dok van mreže na poslu letovima. Možete da učinite tako što ćete koristiti standardne Office proizvoda i funkcije, kao što je Office Word 2010, Office Excel 2010 i Office InfoPath 2010. Kada se vratite na mrežu da biste na SharePoint 2010 lokacijama, sve promene koje je moguće sinhronizovati automatski i neusaglašenosti rešen glatko.

Da biste sinhronizovali na SharePoint lokaciju, biblioteku ili listu, morate imati SharePoint Workspace 2010 instaliran na klijentskom računaru i morate da imate dozvolu doprinos za lokaciju, biblioteku ili listu.

Pronađite više informacija o korišćenju SharePoint 2010 sa sistemom SharePoint Workspace 2010 u odeljku Takođe pogledajte i u sistemu pomoći za SharePoint Workspace 2010.

Vrh stranice

Šta je sinhronizacija?

Ukratko, sinhronizacija znači da su sve promene napravljene na vašem računaru ili SharePoint server kontinuirano sravne tako da sadržaj bude isti na oba računara. Ova sinhronizacija je dvosmerna ili dvosmerni. Promene izvršene na vašem računaru su otpremljene na serveru i promene na serveru se preuzimaju na vaš računar. SharePoint Workspace 2010 sinhronizacije je takođe efikasnog; Samo promene u datoteci ili na listi su sinhronizovane nije čitave datoteke ili listu.

Vrh stranice

Rad sa dokumentima u sistemu SharePoint biblioteke

Možete da radite sa datotekama u SharePoint biblioteke na računaru pomoću SharePoint Workspace 2010. Prikaz biblioteke u sistemu SharePoint Workspace 2010 je veoma slično kao prikaz u sistemu SharePoint 2010. Podržani su prilagođene kolone, prikaza i tipovima sadržaja. Ovo uključuje biblioteku prikaze, javnim i privatnim.

Prilagođena svojstva, kao što su naslov, prioritet i ključnu reč, prikazuju se u programu Word, Excel i PowerPoint sa informacijama o dokumentu. Čak i Nova komanda sa bilo kog definisano tipovima sadržaja funkcioniše na sličan način.

Takođe možete da otvorite i čuvanje Office datoteke, kao što su dokumenti, unakrsne tabele i prezentacije, od i do vaše lokalne radnim prostorima pomoću poznatog Office Otvaranje i Čuvanje dijaloge. Možete čak i da prevučete i otpustite datoteke iz programa Windows Explorer da biste SharePoint radnog prostora.

Prijavljivanje, odjavljivanje i pravljenje glavne verzije i međuverzije, takođe je podržano. Odgovarajućim komandama su omogućene na SharePoint Workspace traci kada ste na mreži, ali neće biti dostupna kada radite van mreže.

Imajte u vidu Office datoteke, kao što je Word dokument ili PowerPoint prezentaciju, tretira tako što ćete SharePoint Workspace 2010 na isti način da bi ga tretiraju datoteke otvorene direktno iz pregledača i čak i održava URL adrese, koje možete da prikažete i kopiranje u prikazu "Backstage".

Vrh stranice

Rad sa liste podataka

Možete da radite sa SharePoint listama, izvornih i spoljnih, na računaru pomoću SharePoint Workspace 2010. Većinu tipova kolona, metapodataka i tipovima sadržaja takođe su podržane u sistemu SharePoint Workspace 2010. Ova grupa obuhvata prikazi liste, javnim i privatnim.

Ako povremeno neusaglašenost se javlja kada dve ili više osoba uređivanje iste stavke liste, možete da koristite dijalogu rešavanje neusaglašenosti otklanjanje neusaglašenosti i biti na putu. Čak i kada lista metapodaci promene na serveru, nove liste metapodatke moguće sinhronizovati na računaru. Na primer, ako Izračunata kolona se dodaje na SharePoint 2010, a zatim SharePoint Workspace 2010 pokupi promena sledeće sinhronizacije vreme kada se dogodi.

Podržani su takođe spoljnim listama, koje su kreirane pomoću usluge poslovnog povezivanja (BCS) u programu SharePoint Designer 2010. Spoljne liste mogu da sadrže pristup za čitanje/pisanje u red poslovne podatke iz izvora podataka, kao što su SQL Server ili SAP. To znači da možete da radite sa spoljne liste podatke iz programa SharePoint Workspace 2010, da li je na mreži ili van mreže, a glatko sinhronizuje promene direktno u spoljnom izvoru podataka.

Pronaći ćete lakše i brže Dodavanje i uređivanje podataka o stavci liste i metapodatke na vašem računaru u sistemu SharePoint Workspace 2010 nego u pregledaču na SharePoint lokaciji. Možete da prikažete podatke liste u prikazu koordinatne mreže i uređivanje podataka u obrazac. Razdeljeni obrazac funkcija pruža jedinstveno i praktično prikaz u podatke.

Ako u programu InfoPath designer obrazac ima povezane u InfoPath 2010 obrascu sa listom, možete da sinhronizujete taj obrazac i koristite u u programu SharePoint Workspace 2010. To znači da možete da iskoristite za InfoPath obrasca funkcije kao što su proveru pravopisa, datoteka priloga, obogaćeni tekst, provera valjanosti i poslovnih pravila.

Vrh stranice

Pretraživanje sadržaja SharePoint Workspace 2010

Pretraživanje SharePoint Workspace 2010 sadržaja radi pametna i moćne način:

 • Kada pretražujete u radnom prostoru ili sa trake za pokretanje, možete da pronađete sadržaj preko svih radnih prostora za lokaciju.

 • Kada pretražujete iz dugmeta Start Microsoft operativnog sistema Windows 7, pretrage je na vašem računaru i na preuzetog sadržaja iz programa SharePoint Workspace 2010. Radni prostori su automatski indeksira. Lokalna pretraga je brz i radi da li ste na mreži ili van mreže.

Vrh stranice

Ograničenja, izuzeci i rešenja

Postoje određena ograničenja i izuzeci pri radu sa sistemom SharePoint 2010 sadržaja sa programom SharePoint Workspace 2010. Imajte u vidu da je okno za navigaciju programa SharePoint Workspace 2010 prikazuje veze nije podržan listama i bibliotekama koje možete jednostavno da kliknete da radite u sistemu SharePoint 2010 za punu podršku ako ste na mreži.

Imajte u vidu sledeća ograničenja i izuzeci kada radite u programu SharePoint Workspace 2010:

 • Ukupan broj datoteka možete da skladištite preko sve vaše SharePoint radni prostori je otprilike 10.000.

  Napomena: Ako niste ažurirali u operativnom sistemu Microsoft Office 2010 sa servisnim paketom 1, možete samo da uskladištite otprilike 500 dokumenata u programu SharePoint Workspace pre nego što vidite poruke upozorenja o ograničenjima dokumenta. Pored toga, kada premašuju 1 800 dokumente preko vaše SharePoint radni prostori, poruku upozorenja se pojavljuje na obaveštava da će biti preuzeta samo svojstva dokumenta u radni prostor.

 • Svaka lista može da ima više od 30.000 stavki.

 • Iz programa SharePoint Workspace 2010, možete kreiranje, ažuriranje i brisanje datoteka u biblioteci i nove stavke na listi, ali ne možete da kreirate nove lokacije, biblioteke i liste.

 • Lokacije na osnovu predloška Access Veb bazu podataka nisu podržane.

 • Sledeće liste nisu podržani: kalendar, Wiki stranice, i ankete.

 • Sledećih prikaza nisu podržani: liste zadataka projekta u prikaz Gantovog grafikona, stil, ugrađenih fascikle (koji se prikazuju kao grupe), a maksimalni broj stavki.

 • Kontrola birača osoba nije podržano.

 • Uređivanje stranice lokacije u biblioteci stranica lokacije nije podržana.

 • Uređivanje liste priloga nije podržano (iako možete da otvorite prilog samo za čitanje).

 • Sinhronizacija promena koje su napravljene u programu OneNote beležnicu nije podržana.

 • Lista ili biblioteka zaštićeni tako što ćete Information Rights Management (IRM) nisu podržane.

Vrh stranice

Sinhronizovanje SharePoint radnog prostora sa SharePoint lokacije

 1. U pregledaču idite na SharePoint lokaciju koju želite da sinhronizujete.

 2. U meniju Radnje na lokaciji , a zatim kliknite na dugme Sinhronizuj sa programom SharePoint Workspace.

 3. Selektivno kontrolu koja bibliotekama i na listama preuzimaju se:

  1. Izaberite stavku Podešavanje.

  2. Za svaku listu ili biblioteku, izaberite ga, a zatim u okviru preuzimanje, izaberite Samo zaglavlja (samo za biblioteke) ili Nema sadržaja. Možete da preuzmete celokupan sadržaj kasnije, ako je potrebno da.

Kada prvi put sinhronizujete čitavu lokaciju, može potrajati nekoliko minuta da biste preuzeli sve datoteke na računaru, ali to se dešava u pozadini, tako da možete da nastavite da radite na druge zadatke.

Napomena: Ako lokacija sadrži podlokacije, ovo se ne preuzimaju, ali one zasebno mogao da preuzme ako treba da.

Vrh stranice

Sinhronizovanje SharePoint radni prostor sa određene biblioteke ili liste

Možete izabrati određene biblioteke ili sa liste, ako je to sve što treba da radite sa lokacije. Možda ćete želeti da bude selektivno o tome šta možete da preuzmete da biste uštedeli prostor na vašem računaru ili zato što nemate dozvolu za sinhronizovanje ostale lokacije.

 1. U pregledaču idite na SharePoint lokaciju koja sadrži listu ili biblioteku koju želite da sinhronizujete.

 2. Kliknite na ime liste ili biblioteke na traci za brzo pokretanje ili izaberite stavku Radnje na lokaciji, kliknite na dugme Prikaži sav sadržaj lokacijei zatim u odgovarajuće liste ili biblioteke odeljka, kliknite na ime liste ili biblioteke.

  Napomena: SharePoint lokaciju je moguće znatno izmeniti kada je reč o izgledu i navigaciji. Ako ne možete da pronađete neku opciju, na primer komandu, dugme ili vezu, obratite se administratoru.

 3. Na traci, na kartici Lista ili Biblioteka , u grupi Povezivanje i izvoz izaberite stavku Sinhronizuj sa programom SharePoint Workspace.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×