Sinhronizovanje SharePoint datoteka pomoću usluge OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju (Groove.exe)

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ovaj članak opisuje kako da sinhronizujete datoteke SharePoint tako da možete da radite sa njima direktno u istraživaču datoteka i da im pristupite čak i kada ste van mreže.

Važno: Ako vaša organizacija ima preduzeću Office 365 ili 21 Vianet pretplatu, vaš IT administrator može omogućena na Novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive (OneDrive.exe) za sinhronizovanje datoteka. Da biste saznali koju verziju programa klijenta za sinhronizaciju imate, pogledajte članak klijenta za sinhronizaciju OneDrive koje sam pomoću?. Da biste saznali kako da sinhronizujete sa novi klijent za sinhronizaciju OneDrive , pogledajte članak Prvi koraci da sinhronizujete SharePoint lokacija sa novi klijent za sinhronizaciju OneDrive.

Ako vaša organizacija čuva lokacije OneDrive ili SharePoint lokalno ili još uvek nije omogućena novi klijent za sinhronizaciju u vašoj organizaciji, morate da koristite prethodne OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju, kao što je opisano u ovom članku.

Napomena: Lokalni SharePoint i OneDrive for Business datoteke nije moguće sinhronizovati sa Mac računara.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Da biste sinhronizovali biblioteku lokacije sa računarom

 1. Prijavite se na SharePoint sajt organizacije pomoću školskog ili poslovnog naloga.

 2. Otvorite biblioteku koju želite da sinhronizujete.

 3. Kliknite na dugme Sinhronizuj.

  Dugme „Sinhronizuj“

  Napomene: 

  • U klasičnom prikazu usluge SharePoint, dugme „Sinhronizuj“ nalazi se ovde:

   Komanda „Sinhronizuj“ u SharePoint biblioteci dokumenata

  • Ako ne vidite dugme Sinhronizuj, izaberite karticu Biblioteka, a zatim stavku Sinhronizuj u grupi Povezivanje i izvoz.
   Opcija „Sinhronizuj“ na kartici „Biblioteka“ na traci

 4. Kad to bude zatraženo, izaberite stavku Sinhronizuj sada da biste pokrenuli čarobnjak aplikacije za sinhronizovanje. Čarobnjak automatski popunjava ime i veb adresubiblioteke lokacije.

 5. Izaberite stavku Sinhronizuj sada u čarobnjaku da biste započeli sinhronizaciju.

  Možete da izaberete stavku Prikaži datoteke… u čarobnjaku da biste sinhronizovanu biblioteku otvorili u istraživaču datoteka. Fascikla je navedena u okviru stavke „Omiljene lokacije“ u SharePoint fascikli.

  Pronađite sinhronizovane biblioteke lokacija u SharePoint fascikli, u okviru omljenih stavki

Sinhronizacija biblioteke sa programom OneDrive for Business (groove.exe) u okruženju sa uslugom OneDrive (onedrive.exe)

 1. Pritisnite Pritisnite taster Windows , potražite OneDrivei izaberite stavku OneDrive for Business. Otvoriće se prozor za sinhronizaciju.

 2. U Veb pregledaču, otvorite biblioteku koju želite da sinhronizujete. Kliknite u polje adresa i kopirajte URL adresu.

 3. Nalepite URL adresu iz pregledača u OneDrive for Business kom piše Nalepi svoj biblioteke URL, a zatim kliknite na dugme Sinhronizuj odmah.

  OneDrive za preduzeća – izbor biblioteke tako da se sinhronizuju

Saznajte više

Rešavanje problema sa OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju

Zaustavljanje sinhronizacije biblioteke

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili One Drive for Business podršci sa PC ili Mac računara, otvorite centar aktivnosti, izaberite stavku Više > Pošalji povratne informacije > Ne sviđa mi se nešto.

One Drive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Imate povratne informacije?
OneDrive UserVoice je mesto za predloge funkcija koje želite da dodamo u OneDrive. Iako ne možemo da garantujemo određene funkcije ili termine, odgovorićemo na svaki predlog sa najmanje 500 glasova.

Idite na OneDrive UserVoice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×