Sinhronizovanje Google naloga u programu Microsoft Cloud

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ažurirano: Jul 2018

Kako biste poboljšati vaš utisak Gmail pošta i kalendar za Windows 10 i Outlook 2016 za Mac, sada možete da sinhronizujete svoj Google nalog u programu Microsoft Cloud. Ovo vam omogućava da uživate dosta najbolje funkcija pošta i kalendar i Outlook 2016 za Mac, koji su prethodno bili samo dostupna za one sa Outlook.com, Office 365ili Exchange server nalozi e-pošte.

Outlook 2016 za Mac korisnici: mogućnost da se sinhronizuju sa Microsoft Cloud je dostupna u programu Outlook za Mac korisnici koji su na napravi 16.15.18070902 i novije verzije i se aktiviraju pomoću Office 365 pretplate. Koju verziju koristim?

Koje nove funkcije će biti dostupan za Gmail nalog u pošta i kalendar?

  • Usmerene na prijemno poštansko sanduče (Saznajte više)

  • Putovanje i isporuke za praćenje (Saznajte više)

  • Poboljšana pretraga

  • Sinhronizacija fascikli radna verzija

  • Kalendar kategorije

  • Automatski odgovori

Kako bismo otpustite nove funkcije Microsoft Cloud, biće dodata u svim nalozima koje dodajete pošta i kalendar.

Kako da omogućim ove funkcije u pošti i kalendaru?

U pošti i kalendaru, dijalog za Ažuriranje svoj Google nalog će da otvorite i od vas zatražiti da sinhronizujete svoj Google nalog u programu Microsoft Cloud. Kliknite na dugme da i ponovo unesite svoje Gmail e-adresu i lozinku. Pošta i kalendar će se pobrinete ostatak procesa za vas.

Postepeno smo snimaju se ova nova mogućnost. Ako niste videli kada budete upitani da omogućite, treba da očekujem da biste dobili ovu ispravku u narednom.

Ako imate problema sinhronizovanje Google naloga u programu Microsoft Cloud, pogledajte članak Rešavanje problema sa povezivanjem svoj Google nalog u Microsoft oblaku.

Sinhronizovanje moje Gmail.com podatke u Microsoft Cloud menja utisak pri radu na Gmail.com i u okviru aplikacije iz Google?

Vaš utisak pri radu na Gmail.com i u okviru aplikacije iz Google će ostati nepromenjene.

Šta se dešava kada da biste omogućili ovu funkciju.

Kada omogućite ovu mogućnost, će sinhronizovati svoj Google nalog u programu Microsoft Cloud. Centri znači i kopiju e-poštu, kalendar i kontakte će biti sinhronizovani između Google i Microsoft podataka. Imate podatke poštanskog sandučeta u programu Microsoft Cloud omogućava vam da koristite nove funkcije programa pošta i kalendar sa Gmail nalog. Vaš utisak pri radu na Gmail.com i u okviru aplikacije iz Google će ostati nepromenjene.

Kako da onemogućim ova funkcija u pošta i kalendar?

Da biste onemogućili sinhronizaciju Gmail.com podataka Microsoft Cloud sa uređaja, moraćete da biste uklonili nalog e-pošte.

  1. U pošta i kalendar, izaberite stavku Postavke Dugme „Postavke“ > Upravljanje nalozima.

  2. Izaberite nalog da biste otvorili stranicu postavke naloga.

  3. Izaberite stavku Izbriši nalog da biste zaustavili sinhronizaciju.

Koji uslovi odnosi Gmail.com podatke?

Ugovor o pružanju Microsoft usluga i Izjavu o privatnosti za Microsoft primenite da upotrebite pošta i kalendar za Windows 10 i Gmail.com podataka ako omogućite ovu funkciju. Pored toga, Google uslovi korišćenja usluge i privatnosti smernica nastaviti da primenite na Gmail.com podatke.

Takođe pogledajte

Dodavanje naloga e-pošte u Outlook

Poznati problemi prilikom sinhronizovanja Google naloga na Microsoft Cloud

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×