Sinhronizacija sadržaja u SharePoint radnom prostoru

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

SharePoint radni prostor automatski se sinhronizuje sa SharePoint lokacijom na sledeći način:

 • Sve ispravke koje napravite u SharePoint radnom prostoru odmah se šalju na SharePoint lokaciju gde ih možete sačuvati.

 • Sav sadržaj u SharePoint radni prostor i SharePoint lokacije se automatski sinhronizuje kao najčešće moguće minimum svakih 10 minuta, u zavisnosti od mrežni saobraćaj.

Ne treba da preduzme sve da biste zadržali sadržaj sinhronizovati. Međutim, pošto ispravke na SharePoint lokaciji neće biti odmah poslate u SharePoint radni prostor, ponekad možda ćete želeti da biste ručno sinhronizovali SharePoint radni prostor da biste bili sigurni da imate najnovije sadržaj.

Napomena: Spoljne liste sinhronizovanje sa spoljnim sistemom po drugačijem planu, obično o svaka tri sata.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Sinhronizovanje pojedinačnu listu ili biblioteku

Sinhronizovanje svim listama i bibliotekama u programu SharePoint workspace

Promena postavki sinhronizacije za listu ili biblioteku u programu SharePoint workspace

Osnovni podaci o odnos između SharePoint radnim prostorima i Microsoft Office Upload Center

Sinhronizacija pojedinačne liste ili biblioteke

 1. U oknu sa sadržajem izaberite listu ili biblioteku koju želite da sinhronizujete.

 2. Na kartici Sinhronizacija kliknite na dugme Sinhronizuj i izaberite stavku Sinhronizuj alatku.

Statusna traka vas izveštava o toku sinhronizacije.

Vrh stranice

Sinhronizacija svih lista i biblioteka u SharePoint radnom prostoru

Na kartici Sinhronizacija kliknite na dugme Sinhronizuj i izaberite stavku Sinhronizuj radni prostor.

Statusna traka vas izveštava o toku sinhronizacije.

Napomena: Ova funkcija ne primenjuje na spoljne liste. Spoljne liste sinhronizovati sa spoljnih sistema kada koristite sinhronizovanje svim listama i bibliotekama.

Vrh stranice

Promena postavki sinhronizacije za listu ili biblioteku u SharePoint radnom prostoru

Kada kreirate SharePoint radni prostor, to je uobičajeno da preuzmu sadržaj za liste ili biblioteke koje ne nameravate da koristite. Možda želite da prekinete vezu sa ove liste ili biblioteke tako da oni više ne koristi prostor za skladištenje na računaru ili provedu nepotrebno resursi sinhronizacija sadržaja sa serverom. Pored toga, ako imate problem sa liste ili biblioteke, možda ćete hteti da jednostavno uklonite njen sadržaj iz SharePoint radni prostor i preuzmite ga iz početka.

Kada prekinete vezu liste ili biblioteke sa SharePoint lokacijom, preuzeti sadržaj se uklanja iz SharePoint radnog prostora. Ime liste ili biblioteke i dalje se prikazuje na listi sadržaja kategorizovano u okviru stavke „Dostupno na serveru“. U bilo kom trenutku možete odabrati da ponovo preuzmete sadržaj za listu ili biblioteku.

Napomena: Prekid veze sa SharePoint lokacijom ne utiče na odgovarajuću listu na SharePoint lokaciji.

 1. Izaberite listu ili biblioteku u SharePoint radnom prostoru.

 2. Na kartici Sinhronizacija kliknite na dugme Promeni postavke sinhronizacije da biste videli dostupnu opciju.

 3. Ako lista ili biblioteka je trenutno nepovezanih, videćete opciju listname povezivanje sa serverom.

 4. Ako na listi trenutno sinhronizuje sadržaj sa SharePoint lokacije, videćete opciju listname prekidanje veze sa servera.

  Ako izaberete ovu opciju, u poruci upozorenja od vas se traži da potvrdite da zaista želite da prekinete vezu ove liste ili biblioteke sa serverom.

Vrh stranice

Osnovni podaci o odnos između SharePoint radnim prostorima i Microsoft Office Upload Center

Sinhronizaciju između SharePoint radnog prostora i odgovarajuće SharePoint lokacije se upravlja putem programa Microsoft Office Upload Center (msosync.exe). Kao rezultat, s obzirom učestalosti sinhronizaciju između SharePoint radnog prostora i na SharePoint lokaciji, na ikonu Upload Center prisutni u većini slučajeva na sistemskoj traci poslova, i ako ste verovatno ćete videti česti obaveštenja o sinhronizaciji aktivnosti. Na primer, možete da vidite obaveštenja očekuje otpremanja ili otpremite otkazivanja.

Napomena: SharePoint radni prostori mogu da se sinhronizuju samo sa lokacijama pokrenutim na Microsoft SharePoint Server 2010, SharePoint Foundation 2010 ili SharePoint Online 2010 serverima.

Kada otvorite Microsoft Office Upload Center, primetićete da ga ne sadrži funkciju za izlaska Upload Center, iako možete da zatvorite prozor centar za otpremanje tako što ćete kliknuti na dugme zatvori u polju za. To je zato što aplikacija kao što je SharePoint Workspace oslanjaju na lokaciji Upload Center da biste da koristite da biste ispravno funkcionisati. Stoga, iako je moguće da biste izašli iz centru za otpremanje tako što ćete kliknuti na dugme Završi proces u operativnom sistemu Windows upravljača zadacima, radite tako nije preporučljivo.

Ako je na ikonu Upload Center od želite sa notifiers, možete da izaberete opcije da biste sakrili određeni tipovi notifiers ili da biste sakrili ikone Upload Center.

Da biste promenili postavke centra za otpremanje, kliknite na ikonu Upload Center, a zatim izaberite stavku postavke. Uradite nešto od sledećeg u dijalogu postavke otpremanje centar za Microsoft Office:

 • Da biste sprečili obaveštenja, opozovite izbor u bilo koje od opcija za prikazivanje obaveštenja

 • Da biste sakrili ikone Upload Center, opozovite izbor opcije Prikaži ikonu na sistemskoj traci poslova.

Ako imate skrivene ikone Upload Center i želite da biste ponovo prikazali na sistemskoj traci poslova, prvo morate otvoriti centru za otpremanje. Kliknite na dugme Start, Svi programi, Microsoft Office, Microsoft Office 2010 alatke, a zatim Microsoft Office 2010 Upload Center. U prozoru Upload Center, izaberite stavku postavke.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×