Sinhronizacija člana osoblja lični kalendar sa Microsoft Bookings

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada vaš člana osoblja kreira zakazanu obavezu na svoj Office 365 poslovni kalendar, on će blokirati njihova dostupnost u rezervacije. A kada rezervaciju je napravio klijenta pomoću rezervacije na mreži aplikacije, taj rezervisanje se prikazuje na svoj poslovni kalendar. Rezervacije ne bi sve lične informacije u kalendaru rezervacije. To će prikazivati samo da vreme nije dostupna za zakazane obaveze.

Napomena: Rezervacije je podrazumevano uključena za klijente koji imaju Office 365 Business Premium ili Office 365 A3 i Office 365 A5 pretplate. Rezervacije takođe dostupna je za klijente koji imaju Office 365 Enterprise E3 i E5, ali to je podrazumevano isključeno. Da biste uključili, pogledajte članak pristupite Office 365 poslovne aplikacije za enterprise pretplate.

Imate problema sa sinhronizacijom kalendara člana osoblja? Pogledajte članak Rešavanje problema: ova člana osoblja kalendar nije moguće sinhronizovati za rešenja.

Sinhronizuj kalendare rad sa Rezervacije

Da biste sinhronizovali korisnika lični Office 365 poslovni kalendar sa rezervacije, moraćete da uključite ovu za svakog člana osoblja sa stranice osoblja u rezervacije. Takođe morate da se rezervacije kalendar administrator da biste izvršili ovu promenu.

Napomena: Možete da sinhronizujete samo kalendara za korisnike koji su Office 365 poslovni nalog u okviru Office 365 organizacije. Ne možete da koristite spoljne kalendara, kao što je Outlook.com.

  1. U Office 365 pokretanju aplikacija izaberite stavku rezervacije.

  2. Idite na stranicu za osoblje .

  3. Izaberite člana osoblja čije kalendar koji želite da sinhronizujete sa rezervacije.

  4. U odeljku Dostupnost izaberite događaje u ličnom kalendaru utiče na dostupnost, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

    Okno za osoblje sa poljem za potvrdu u okviru dostupnost izabran

Takođe pogledajte

Kreiranje spiska osoblja

Podešavanje zaposlenih radno vreme

Planiranje poslovnih aktivnosti, vreme, i odmora

Upoznajte Microsoft rezervacije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×