SharePoint osnove - velikim listama i bibliotekama

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

SharePoint mogu sadržati velikih skupova informacije u listama i bibliotekama. Zapravo, on može da primi do 30 miliona stavki na listu ili biblioteku. Na primer, najveća poslodavac na svetu može da sačuva sve na zapošljavanje ugovora (više od milion). Nedavnim poboljšanjima znači da ne morate da uradite nešto posebno u sistemu SharePoint držati velike skup informacija.

    
    

Pored toga što možete da vidite veliku listu ili biblioteku, možete da sortirate i filtriranje na osnovu određenih polja na listi ili u biblioteci. Sortiranje i filtriranje iskustvo u velikim listama i bibliotekama trebalo bi da ne razlikuje se u liste ili biblioteke u sistemu SharePoint.

Learn More

Možete saznati više o upravljanju velikim listama i bibliotekama u sistemu SharePoint.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×